Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrailliler Türkiye’ye akın etmeye devam ediyor

Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı' harekatının ardından İsrail’de savaşın ortasında kalan İsrailli vatandaşlar akın akın Türkiye’ye geliyor. İsrail’den kalkan uçaklarda yer bulunamadığı ve İsrailli vatandaşların İstanbul ve Antalya’ya akın ettiği görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İsrailliler Türkiye’ye akın etmeye devam ediyor

Savaş içerisinde olan Rusya ve Ukrayna vatandaşlarının ardından şimdi de İsrail vatandaşları Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ harekatından kaçmak için Türkiye’ye sığınıyor.

israil'den kaçanlar istanbul'a akın ediyor

Antalya ve İstanbul son iki gündür İsrail vatandaşlarının akınına uğruyor. Hamas ile devam eden savaş nedeniyle Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkıp Antalya’ya gelen uçakların tamamen dolu olduğu hatta uçaklarda yer bulunamadığı görülüyor.

filistin-israil'de havalimanını vurdu

Filistin’in saldırılarından kaçmak isteyen İsrail vatandaşları soluğu Tel Aviv Ben Gurion havalimanına akın etti. Havalimanında yoğunluğa neden olan vatandaşlar Türkiye’ye gelen uçaklarda yer bulmak için adeta birbiriyle yarıştı.

Filistin’in İslami Direniş Hareketi olarak bilinen Hamas örgütünün İsrail’e karşı başlattığı savaşın 4. Gününde yüzlerce ölü ve binlerce yaralı sivil vatandaş var. Savaştan kaçmak isteyen İsrailliler ilk hedef olarak Türkiye’ye uçmaya karar verdiler. Savaştan kaçan İsrailliler nedeniyle İsrail’den Antalya ve İstanbul’a kalkan THY uçaklarının hınca hınç dolu olduğu görülüyor.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.