Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail ve Filistin savaşının 11’inci gününde vahşetin boyutu büyüyor

Hamas askeri güçlerinin İsrail’e karşı başlattığı saldırılara misliyle karşılık veren İsrail, savaşın 11’inci gecesinde de bombalarını bir an olsun durdurmadı. Gece boyunca Gazze’yi bombalayan İsrail askeri güçleri binlerce sivilin yaralanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İsrail ve Filistin savaşının 11’inci gününde vahşetin boyutu büyüyor

İsrail-Filistin savaşının 11’inci gününde de bombalar susmadı. İsrail gece boyunca Gazze’yi yoğun saldırılara maruz bıraktı. Gazze'deki Han Yunus bölgesini hedef alan İsrail’in hava saldırıları sonucu Gazze'deki Nasır Tıp Kompleksi'ne yüzlerce yaralı geldi.

israil çocukları öldürüyor

Filistin haber ajansı WAFA’dan alınan bilgilere göre, İsrail savaş uçaklarıyla, gemileriyle ve topçu atışlarıyla gece boyunca Gazze şeridini vurmaya devam etti. Bölgede bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre, Gazze'nin orta kesimlerinde bulunan Deyr el-Belah bölgesinde bir eve düzenlenen saldırı sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 7 Filistinli hayatını kaybederken, 12 kişi ise ağır yaralandı.

israil gazze'de mülteci kamplarını vuruyor

Gazze’nin orta kesimlerinde bulunan Nusayrat ve Şatı mülteci kamplarına gece boyunca İsrail havadan savaş uçakları ile bombalı saldırı düzenledi. Şehrin doğu kesimleri de İsrail topçu atışlarının hedefi oldu.

gazze son durum 17 ekim

WAFA haber ajansının haberine göre saldırıların sürdüğü bölgede yüzlerce ölü ve yaralı var. Şehrin batısında bulunan Rimal Mahallesi'nde de bir evin bombalanması sonucu 8 kişi yaşamını yitirdi.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.