Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail ordusu Gazze’ye kara harekatı başlattı! Karadan katliam yapacaklar!

Dün geceden bu yana havadan bombalı saldırıları ile Gazze’de katliam yapan İsrail askeri güçleri son olarak dün gece Gazze’ye kara harekatının ertelendiğini ve rehine pazarlığı için masaya oturacaklarını söylemişti. Saat 11.00 itibari ile İsrail ordusu Gazze’ye karadan giriş yaptı. Amacın rehineleri kurtarmak olduğu söylendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İsrail ordusu Gazze’ye kara harekatı başlattı! Karadan katliam yapacaklar!

Gazze’de hareketli dakikalar başladı. Hamas’ın 7 Ekim’de başlayan bombalı saldırılar 17 gündür İsrail’in katliamları ile devam ediyor. Dün geceden bu yana Gazze’yi kesintisiz olarak bombalayan İsrail katliamlarına ara vermiyor.

Günlerdir kara harekatı için hazırlık yapan İsrail son olarak dün gece kara harekatını ertelediğini ve rehineler için pazarlık yapacağını söylemişti.

israil kara harekatına başladı

Kara harekatı başladı

Son edinilen bilgilere göre İsrail an itibari ile kara harekatına başladı. Gazze’ye giren İsrail ordusu baskına başladı.

İsrail Ordu Sözcüsü: "Kara güçleri rehine aramak için Gazze'ye girdi. Rehineler için sınırlı kara baskını yapılıyor." ifadelerini aktardı.

İsrail, Gazze’de 222 İsrailli rehine olduğunu açıkladı. Edinilen bilgilere göre bu rehineler arasında iki üst düzey asker bulunuyor.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.