Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İran'ın Meşhed kentindeki Razavi türbesine "intikam" anlamına gelen kara sancak asıldı!

Yoğun bir şekilde savaş devam ederken tüm dünyanın göz kulağı adeta Ortadoğu da. Ortadoğu adeta kan gölüne dönmüş bir durumda. İsrail Filistin'e karşı düzenlediği saldırıların şiddetini daha da artırmış bir durumda. İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine saldırıda bulundu en az 850 kişi hayatını kaybetti. İsrail'in Filistin' e karşı bu acımasız tutumundan dolayı her kesimden tepkiler geliyor. İran'da bu saldırı sonrasında Kara Sancak çekti. İşte İran'daki Kara Sancak asmanın anlamı?

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 02:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 03:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İran'ın Meşhed kentindeki Razavi türbesine "intikam" anlamına gelen kara sancak asıldı!

Yoğun bir şekilde savaş devam ederken tüm dünyanın göz kulağı adeta Ortadoğu da. Ortadoğu adeta kan gölüne dönmüş bir durumda. İsrail Filistin'e karşı düzenlediği saldırıların şiddetini daha da artırmış bir durumda.  İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine saldırıda bulundu en az 850 kişi hayatını kaybetti. İsrail'in Filistin' e karşı bu acımasız tutumundan dolayı her kesimden tepkiler geliyor.  İran'da bu saldırı sonrasında Kara Sancak çekti. İşte İran'daki Kara Sancak asmanın anlamı?

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine salıdırıda bulundu en az 850 kişi hayatını kaybetti.İçinde binden fazla hasta, hasta yakını, doktor ve sığınmacının olduğu öğrenilen el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırı,  yürekler sızlatan görüntülere gözler önüne serdi. Yaşanan katliamdan dolayı her kesimden büyük tepkilere l açtı! Sosyal medayada hesaplarında dolaşan görüntülerde ise yaşanan katliamın boyutunu gösteriyor.İnsanlar dünyanın her bir yanından bu katliama tepkisiz kalmadı ve sokaklara döküldü. İsrail'in yaptığı bu son vahşet insanların adeta kanını dondurdu ve İsrail'e karşı tepkiler adeta çığ gibi büyüdü. 

Kara Sancak Çektiler

Bu yaşanan katliam sonrasında da İran'da  tepkisiz kalmadı ve kara sancak asıldı. İran'ın Horasan'daki Razavi Türbesi'ne 'Kara sancak' çekildi. Bu da eskiden beri bilinen İran tarihinde bir gelenektir. Bu Kara Sancak İran tarihinde savaş ya da intikam çağrısı anlamına gelmektedir.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.