Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iPhone 15 Pro, 15 Pro Max neden çok ısınıyor? iPhone 15 Pro, 15 Pro Max piyasadan kaldıralacak mı? ıphone 15 serisinin ne sorunu var?

Tüm dünyada merak konusu olan günlerdir gündemi meşgul eden iPhone 15 modelleri, Apple'ın düzenlediği toplantıda  tanıtılıp müşterileri için görücüye çıktı.  Ancak kullanıcılar iPhone 15 Pro, 15 Pro Max modellerinde aşırı ısınmasıyla karşı karşıya... Peki iPhone 15 Pro, 15 Pro Max neden çok ısınıyor? iPhone 15 Pro, 15 Pro Max piyasadan kaldıralacak mı? ıphone 15 serisinin ne sorunu var? işte soruların cevapları

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
iPhone 15 Pro, 15 Pro Max neden çok ısınıyor? iPhone 15 Pro, 15 Pro Max piyasadan kaldıralacak mı? ıphone 15 serisinin ne sorunu var?

Tüm dünyada merak konusu olan günlerdir gündemi meşgul eden iPhone 15 modelleri, Apple'ın düzenlediği toplantıda  tanıtılıp müşterileri için görücüye çıktı.  Ve beklenen iPhone 15 modellerinin özellikleri de herkes tarafından  merak konusu iken  arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında ise ıphone modellerinin aşırı ısınması  yer aldı. Apple, yeni üst düzey iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerini duyurdu.

Titanyumdan yapılan telefonlar, bir iPhone'da şimdiye kadarki en ince kenarlara sahip şuana kadarki en sağlam ıphone modelleri olduğu şirket tarafından altı çizilen en önemli özelliklerden biri. iPhone 15 Pro 6,1 inç, iPhone 15 Pro Max ise 6,7 inç ekranla yeni kullanıcılarıyla buluştu.  Ancak  kullanıcılar iPhone 15 Pro, 15 Pro Max modellerinde aşırı ısınmasıyla karşı karşıya... Peki iPhone 15 Pro, 15 Pro Max neden çok ısınıyor? iPhone 15 Pro, 15 Pro Max piyasadan kaldıralacak mı? ıphone 15 serisinin ne sorunu var? işte soruların cevapları

İOS 17,1 güncellemesi ile sorun çözülecek mi?

Yalnız İ Phone 15 ve iphone 15 pro almak için yüksek fiyatlar ödeyen alıcılar kötü bir durumla karşılaştı. Bu durum yeni iphone kullanıcılarını adeta çileden çıkarttı.  Apple kullancıları iPhone 15 serilerinde ciddi bir ısınma sorunuyla karşı karşıya. iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinin aşırı ısınmasıyla ilgili Apple İOS 17,1 güncellemesi yapmaya hazırlanıyor.

Apple kullanıcılarından gelen tepkilere bakıldığı zaman cihaz elle tutulamayacak kadar ısınıyor. Bu sorunun sadece iPhone'nun sadece 15 Pro modellerinde değil, Pro Max  modellerinde de oluduğu söyleniyor.

Apple'dan ısınmayla ilgili açıklama geldi

Apple'dan gelen açıklamaya göre  ıphone'un son yazılımı olan iOS 17 deki bir hata yüzünden ve ekranda çalışan uygulamaların sistemsel aşırı yüklenme nedeniyle cihazın kurulumu ve ıphone kullanıcılarının verilerini  tekrar geri yüklemek için fazla çalıştığını, bu nedenle telefonların ilk günlerde ısınabileceğini dile getirdi.

Bununda birlikte Apple, iphone 15 serilerinin hergangi bir  donanımın sorunun kesinlikle olmadığını ifade ederek, iphone 15 serisinin yeni tasarımlarının önceki modellere göre paslanmaz çelik cihazlara kıyasla çok daha iyi ısı dağılımı gerçekleştirdiğinin altını çizdiler. 

Bazı kullanıcıların iddiasına göre iphone 15 serisinin normal kullanımda bile cihazın aşırı derece ısındığını söyleniyor. Ayrıca telefonlar şarj esnasındaeyken ısının yine oldukça yüksek olduğu sosyal medyadaki yorumlar arasında yer alıyor

İlgili İçerikler
Bir yanda ucuz ekmek kuyruğu diğer yanda 100 bin TL’lik İphone uyruğu!
Bir yanda ucuz ekmek kuyruğu diğer yanda 100 bin TL’lik İphone uyruğu! Haber
iPhone 15 modelleri belli oldu mu? iPhone 15 kamera özellikleri neler? iPhone 15 özellikleri? iPhone 15 modellerinin kamera çözünürlüğü ne kadar?
iPhone 15 modelleri belli oldu mu? iPhone 15 kamera özellikleri neler? iPhone 15 özellikleri? iPhone 15 modellerinin kamera çözünürlüğü ne kadar? Haber
iPhone15 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu mu? i Phone 15'in kaç modeli var? iPhone 15 fiyaları ne kadar? iPhone 15 Türkiye'de pahalı mı?  iPhone 15 Türkiye'de kaç para?
iPhone15 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu mu? i Phone 15'in kaç modeli var? iPhone 15 fiyaları ne kadar? iPhone 15 Türkiye'de pahalı mı? iPhone 15 Türkiye'de kaç para? Haber
En ucuz iPhone nerede? Güncel Apple telefon fiyatları 2023, Dünya iPhone 14 fiyatları
En ucuz iPhone nerede? Güncel Apple telefon fiyatları 2023, Dünya iPhone 14 fiyatları Haber
iPhone Emoji Kopyala: Apple Emoji Kopyalama
iPhone Emoji Kopyala: Apple Emoji Kopyalama Haber
Bulgaristan iPhone Fiyatları? 2023 güncel Bulgaristan'da iPhone 14 fiyatları? iPhone Bulgaristan'da ucuz mu?
Bulgaristan iPhone Fiyatları? 2023 güncel Bulgaristan'da iPhone 14 fiyatları? iPhone Bulgaristan'da ucuz mu? Haber
Gürcistan iPhone Fiyatları 2023 güncel Gürcistan’dan iPhone 14 fiyatları iPhone Gürcistan’da ucuz mu?
Gürcistan iPhone Fiyatları 2023 güncel Gürcistan’dan iPhone 14 fiyatları iPhone Gürcistan’da ucuz mu? Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.