Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iPhone 15 modelleri belli oldu mu? iPhone 15 kamera özellikleri neler? iPhone 15 özellikleri? iPhone 15 modellerinin kamera çözünürlüğü ne kadar?

Tüm dünyada merak konusu olan günlerdeir gündemi meşgul eden İPhone 15 modelleri, Apple'ın düzenlediği toplantıda tanıtılıp müşterileri için görücüye çıktı. Ve beklenen iPhone 15 modellerinin özellikleri de herkes tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
iPhone 15 modelleri belli oldu mu? iPhone 15 kamera özellikleri neler? iPhone 15 özellikleri? iPhone 15 modellerinin kamera çözünürlüğü ne kadar?

4 yeni modelle karşınızda
Apple yaptığı tanıtım toplantısında iPhone 15'in  4 yeni model çıkardığını duyurdu.  Apple, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile 4 modelle görücüye çıkmış oldu.

iPhone 15 Pro ve Pro Max özellikleri neler?

Apple, yeni üst düzey iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerini duyurdu. Titanyumdan yapılan telefonlar, bir iPhone'da şimdiye kadarki en ince kenarlara sahip şuana kadarki en sağlam ıphone modelleri olduğu şirket tarafından altı çizilen en önemli özelliklerden biri. iPhone 15 Pro 6,1 inç, iPhone 15 Pro Max ise 6,7 inç ekranla yeni kullanıcılarını bekliyor olacak. , Yeni modeller iPhone 14 Pro ve iPhone Pro Max modellerinden çokta farklı gözükmüyor aslında.

Kamera Çözünürlüğü
Tabiki de iphone denilince akla gelen telefon kamerası ve çözürlüğü oluyor. iPhone 15 Pro'da 48 MP çözünürlük sunan Sony IMX-803 sensörlü ana kamera yer alıyor.Telefonda aynı zamanda ultra geniş açılı kamerası var. Bu kemaranın çözünürlüğü ise 13.4 MP. Sonuncu kameranın çözünürlüğü ise 12.7 MP değerinde. Asıl kemara özelliğndeki gelişmeyi  iPhone 15 Pro Max'te görüyoruz. Telefonun ana kamerası Phone 15 Pro ile  tıp tıp aynısı ama bu telefonda ilk  kez hayata geçirdikleri periskop kamerayla bir ilke daha imza attılar. Bu periskop kamera 6X'e varan optik yakınlaştırma sağlayarak kullanıcılarına muhteşem bir avatantaj sağlayacak. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.