Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, “Çocuklarımızın güvenliği birinci önceliğimiz”

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ziya Gökalp İlkokulunda onarımı devam eden istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 16:05
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, “Çocuklarımızın güvenliği birinci önceliğimiz”

Yalova merkezde eğitim veren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ziya Gökalp İlkokulunda çocukların daha güvenli ve sağlıklı bir alanda eğitim alması amacıyla istinat duvarlarında onarım çalışmaları yapılıyor.

“Öğrencilerimizi okul bahçesinde koşarken tekrar göreceğiz”

Yalova’da eğitimin gelişmesi adına gerek yeni projelerle gerekse bakım ve onarım çalışmalarına verdiği desteklerle kente katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, okullarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Her fırsatta okulları ziyaret eden ve öğrencilere yaptıkları etkinliklerde eşlik etmeye gayret gösteren Akmeşe, devam eden çalışmalar hakkında okulların yönetiminden bilgi aldı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ziya Gökalp İlkokulunda onarımı devam eden istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyen Halil İbrahim Akmeşe, “Çocuklarımızın güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Onların teneffüslerde ve derslerde okul bahçesini güvenle ve huzurla kullanabilmeleri bizim en hassas noktalarımızdan biridir. Çalışmalar en yakın zamanda tamamlanacak. Okul bahçesinde koşarken öğrencilerimizin yüzlerinde oluşan tebessümleri tekrar göreceğiz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.