Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane İstatistikleri Açıklandı Yalova’da 900 kişi randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 12-16 Ağustos tarihleri arasında sağlanan sağlık hizmetleriyle ilgili istatistikleri açıkladı. Bu dönemde toplam 21.430 muayene gerçekleştirildi. Ancak, bu muayenelerin 900’ü randevularını iptal etmeyen vatandaşlar nedeniyle boş geçti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 15:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Hastane İstatistikleri Açıklandı Yalova’da 900 kişi randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her hafta randevu istatistiklerini paylaşarak, vatandaşları randevu saatlerine uymaya ve hastane kaynaklarının daha verimli kullanılmasına katkıda bulunmaya çağırıyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açıkladığı son verilerine göre, 12-16 Ağustos tarihleri arasında hastanede toplam 21.430 muayene gerçekleştirildi. Ancak bu süreçte, hastane randevusu almış olan 900 kişi, belirlenen randevu saatinde hastaneye gitmedi. Acil Servis Hizmetlerinde ise bu 5 günlük süre zarfında toplam 4739 muayene yapıldı.

Bu hafta Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği en çok randevu alınan bölüm oldu

MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) için ayrılan kapasitenin 7697 olduğu, bu kapasitenin büyük bir kısmının dolduğu ve 5108 kişinin randevu aldığı belirtiliyor. En fazla randevu alınan bölüm ise İç Hastalıkları olarak öne çıkıyor. İç Hastalıkları Bölümü'nde 1455 randevu alınırken, bunlardan 54’ünün randevu saati itibariyle hastanede bulunmadığı tespit edildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.