Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hangi sigaraya zam gelecek? Ekim sigara zammı ne kadar?

Sigara ve alkol grubu fiyatlarına art arda zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigara grubu ürünlerin 5 TL zam geleceğini iddia etmişti. Bu açıklamanın ardından vatandaşlar arama motorlarında Hangi sigaraya zam gelecek? Ekim sigara zammı ne kadar? sorularını aratmaya başladı. Ekim ayında zam gelen sigaraları sizler için derledik. Peki, Hangi sigaraya zam gelecek? Ekim sigara zammı ne kadar? işte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hangi sigaraya zam gelecek? Ekim sigara zammı ne kadar?

Geçtiğimiz günlerde Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından yapılan bir açıklama sonrası sigara fiyatları yeniden gündeme geldi. Son dönemlerde sık sık zam gelen sigara grubu ürünlerine yeniden zam gelmesi gündemde. Peki, Hangi sigaraya zam gelecek? Ekim sigara zammı ne kadar? işte cevaplar…

ekim ayi sigara zammi

Hangi sigaraya zam gelecek?

Sigara zamlarıyla ilgili Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş kendi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Aybaş açıklamada, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda." ifadesini kullandı.

Eylül ayının başında neredeyse bütün marka sigara gruplarına 5 TL zam gelmişti buna göre, neredeyse bütün markalarda en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmış; en pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişiklik göstermişti.

sigaraya ne kadar zam gelicek

Ekim sigara zammı ne kadar?   

Eylül ayı başında sigaraya 5 TL zam gelmişti ve en ucuz sigara 46-47 TL bandına yükselmişti. Ekim ayı sigara zammı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş bir marka grubunun tüm sigaralarına 5 TL zam geleceğini açıkladı.

Sigara zammı ile ilgili markalar tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Diğer yandan, sigara zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı da henüz bilinmezken vatandaşların gözü gelecek resmi açıklamada.

Güncel olarak en pahalı sigara fiyatları 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.