Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk gününde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'e yoğun ilgi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, halk günü düzenleyerek hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gürel makam kapısını Yalovalı hemşehrilerine açarak, hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor, karşılıklı sohbet ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 02:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Halk gününde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'e yoğun ilgi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, halk günlerini düzenleyerek hemşehrileri ile samimi bir ortamda buluşmaya devam ediyor. Herkesin katılımına açık olan bu özel ve anlamlı günde Başkan Gürel, makam kapısını Yalovalı hemşehrilerine açarak, onların hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor ve samimi bir şekilde sohbet ediyor.

Yalova halkının yoğun ilgi gösterdiği bu buluşmalarda, vatandaşlar Başkan Gürel’le doğrudan iletişim kurma fırsatı buluyorlar, talep ve önerilerini bizzat iletme şansı elde ediyorlar. Yalova halkı, Başkan Gürel'in halk günlerinde sergilemiş olduğu; misafirperverlik, samimiyet ve ilgiden dolayı teşekkür ederken, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’de ziyaretçilerine teşekkürlerini ileterek, ‘’Bugün halk günümüzdü. Hem ziyaretçilerimizi ağırladık hem de talep, öneri ve istekleri dinledik. Teşrif eden tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.