Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise'den İsrail Filistin savaşına tepki: "Savaşı durdurun"

İsrail'in Filistin' e karşı bu acımasız tutumundan dolayı her kesimden tepkiler geliyor. Bu tepkilerden biri de sosyal medyayı aktif kullanan Türkiye'nin en önemli sanatçısı Hadise'den geldi. Hadise sosyal medya hesabından savaşı durdurun dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hadise'den İsrail Filistin savaşına tepki: "Savaşı durdurun"

İsrail ve Filistin arasında devam eden savaşın 9’uncu gününde gerilim tırmanmaya devam ediyor. Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi durmadan vuruyor.

Yoğun bir şekilde savaş devam ederken tüm dünyanın göz kulağı adeta Ortadoğu da. Ortadoğu adeta kan gölüne dönmüş bir durumda. İsrail Filistin'e karşı düzenlediği saldırıların şiddetini daha da artırmış bir durumda.

İsrail'in Filistin' e karşı bu acımasız tutumundan dolayı her kesimden tepkiler geliyor.  Bu tepkilerden biri de sosyal medyayı aktif  kullanan Türkiye'nin en önemli sanatçısı Hadise'den geldi.  Hadise sosyal medya hesabından savaşı durdurun dedi.

"Savaşı durdurun"

"İnsanları görüyorum ama insanlık göremiyorum…" diyen Hadise ."Ben politikacı değilim. Ben bir kadınım, kız kardeşim, bir anne babanın kızıyım, sanatçıyım. Ben hiçbir çocuğun, ailenin, insanın acı çekmemesini isteyen bir insanım. Çocuklarını, ailelerini ve evlerini kaybedenler için dua ediyorum… Savaşı durdurun!" şeklinde instagram hesabına not düştü
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.