Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel, CHP’nin 101. yıl kutlamalarında Anıtkabir'de

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılarak, Anıtkabir'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. Gürel, bu önemli günde Atatürk'ün mirasına sahip çıkacaklarını vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 13:13
Kaynak: YALOVA HAYAT
Gürel, CHP’nin 101. yıl kutlamalarında Anıtkabir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 101. kuruluş yıl dönümünü Ankara'da düzenlenen törenlerle kutladı. Bu kapsamda gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaretine Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katıldı. CHP lideri Özgür Özel’in önderliğinde, parti yöneticileri, il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Başkan Gürel, “Partimizin kuruluşunun 101. yılında, Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgâhında ziyaret ettik. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, Atatürk’ün bize miras bıraktığı bu iki büyük emaneti korumaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gürel, CHP'nin 101 yıllık tarihine ve Türkiye'nin modernleşme sürecine yaptığı katkılara vurgu yaparak, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmanın kendileri için bir görev olduğunu belirtti.
CHP’nin 101’nci kuruluşu yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı da hazır bulundu. 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.