Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır? GTA 6 ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto bilinen adıyla GTA tam 26 yıldır varlığını sürdüren ve dünya çapında en çok sevilen bilgisayar oyunlardan biri. PlayStation, Android, Microsoft Windows, PlayStation 3, Game Boy, DOS, MS-DOS, Game Boy Color gibi platformlar üzerinden oynanabilen oyun günümüzde hala etkinliğini sürdürmektedir. Son olarak GTA 6’yı piyasaya sürmeye hazırlanan Rockstar Games resmi çıkış tarihini açıkladı mı merak ediliyor. GTA severler merakla ve heyecanla oyunun yeni sürümünü bekliyor. Peki, GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır? GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır? GTA 6 ne zaman çıkacak?

Yıllar önce piyasaya sürülen ve hala dünya çapında oldukça sevilen Grand Theft Auto (GTA) yeni sürümüyle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Oyun severlerin heyecanla beklediği GTA6 için net bir çıkış tarihi verildi mi oldukça merak ediliyor. 26 yıldır hayatımızda olan GTA 6. Sürümüyle ne zaman piyasaya çıkacak herkes bunu araştırıyor. Peki, GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır? GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte bu soruların cevabı…

GTA6 2024

GTA 6 ne zaman çıkacak?

Kullanıcıların arama motorlarında aradığı sorunun cevabını şirketin CEO’su verdi. Rockstar Games'in yıllardır satış rekorları kıran efsanevi oyunu GTA 2024 yılında 6. versiyonuyla piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. İngiltere’de yaşayan genç hacker Aron Kurtaj oyuna dair bilgilere erişim sağlayarak oyuna ait görselleri medyaya sızdırmıştı. Bunların üzerine genç hacker mahkeme tarafından suçlu bulunarak cezaevine gönderilmişti.

GTA 6 TAHMİNİ ÇIKIŞ TARİHİ

Ortaya çıkan bilgilerden sonra Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick verdiği bir röportajda oyunun çıkış tarihine dair bilgi vermişti. CEO Zelnick, GTA 6’nın kesin çıkış tarihi sorulduğunda 2025 mali yılına işaret etti, yani 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

GTA 6 hangi pc'de çalışır

GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır?

Şirket tarafından oyunun sistem gereksinimlerine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat oyunun yapısı ele alındığında ve sızdırılan bilgiler göz önüne alındığında oyun uzmanları tarafından bazı tahminler yapıldı.

Sektör uzmanlarına göre tahmin edilen minimum gereksinimleri şu şekilde sıralayabiliriz:

İşlemci

Intel Core i5 – 6600 3.2 GHz ya da AMD Ryzen 5 2600

Ekran Kartı

NVIDIA Geforce 1050 Ti ya da AMD Radeon R9 390

RAM

8 GB

Depolama

100 GB

DirectX

Versiyon 11

İlave Notlar

SSD depolama birimi tercih edilen depolama birimi olacak. Minimum sistem gereksinimlerinde yüksek görüntü ayarlarında 720p/30 fps değeri.

İşletim Sistemi

Windows 10 ve üzeri

 GTA 6 sistem gereksinimleri nedir

Bu bilgiler sektör uzmanlarının oyun ile ilgili elde edilen minimum bilgiler doğrultusunda yaptığı tahminlerdir. Sistem gereksinimleri henüz resmi olarak açıklanmadı.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.