Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Otobüsü Vali Kaya’yı ziyaret etti

14.sü düzenlenen Gençlik Otobüsü Projesi kapsamında Türkiye Gençlik Otobüsü Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz ve beraberindeki gençler, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 01:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gençlik Otobüsü Vali Kaya’yı ziyaret etti

Gençlik Otobüsü Projesi'nin 14.sü kapsamında Türkiye Gençlik Otobüsü Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz ve bir grup genç, 14. seferine çıkmadan önce Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette gençler, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile bir araya gelerek projenin hedefleri ve gençlik üzerindeki etkileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vali Kaya, gençlerle birlikte projenin önemini vurgulayarak, gençlerin toplumsal hayata katılımlarının desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

MCD Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Coşkun Dokunulmaz ise Gençlik Otobüsü hakkında bilgi vererek, projenin gençlere sağladığı katkıları vurguladı. Dokunulmaz, "Gençlerimizin dünya vizyonu kazanmaları, yeni kültürler tanımaları ve ikili ilişkiler geliştirmeleri amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Amacımız, ülkemizde yaşayan tüm gençlerimize dünya vizyonu kazandırmak ve gelişimlerine katkı sağlamaktır. Gerçekleştirdiğimiz projelerin amacı, gençlerimizin hayatına dokunmak ve hayalleri doğrultusunda onlara yol göstermektir" ifadelerini kullandı.

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü projesi, 2010 yılında MCD tarafından gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak amacıyla başlatılmış, dünyanın en büyük gençlik hareketlilik projelerinden biridir. Gençlik Otobüsü projesinin amacı, Türkiye’de yaşayan gençlere ücretsiz olarak Avrupa fırsatları sunmak, gençlere yeni vizyonlar kazandırarak, ufuklarını genişletmek ve ülkemize faydalı birer lider olarak yetişmelerini sağlamaktır. “Gençlik Otobüsü” projesinin maliyeti sponsor firmalar tarafından karşılanmakta olup proje kapsamında her yıl onlarca gence ücretsiz olarak Avrupa'da gezme fırsatı sunulmaktadır.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.