Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Girişimciler Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Rifat Hisarcıklıoğlu’yla buluştu

TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Kocaeli Bilişim Fuarı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 00:48
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Genç Girişimciler Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Rifat Hisarcıklıoğlu’yla buluştu

İş dünyası marifetiyle Kocaeli’de hayata geçirilen ilk fuar olma özelliğini taşıyan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 24-25-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Kocaeli Bilişim Fuarı Fuarı’nda 65 firma, 20 Start Up Girişimci, 1 banka, 3 kamu kurumu, 4 büyükşehir iştiraki ve 6 okul stant kurarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HİSARCIKLIOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE TOPLANDILAR

Fuara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdris Safa Kaya, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, KOTO Başkanı Necmi Bulut, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, KSO Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, Marmara GGK Başkanı Mert Kavşut ve Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım katıldı. Genç Girişimciler, fuar ziyaretinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Hisarcıklıoğlu, toplantıda birlik ve beraberlik mesajı vererek gençlere ilham kaynağı oldu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.