Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır: "Yalova Belediyesi'ni vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz"

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, Yalova Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi'nin belediyecilik anlayışından bahsederek, ''Yalova'yı beraber yöneteceğiz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 10:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır: "Yalova Belediyesi'ni vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz"

Yalova’da seçim hareketliliği hız kesmeden devam ederken siz değerli okuyucularımız için, Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ile bir araya geldik. Yalova Hayat’a özel açıklamalarda bulunan Çandır, ilk olarak kendisini Yalova Halkı’na tanıttı sonrasında ise Gelecek Partisi’nin belediyecilik anlayışından bahsederek, seçim süreci ve seçim sonrası ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

Kürşat Emre Çandır kimdir?

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, 1978 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlköğretim hayatını Yalova Saffet Çam İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan hemen sonra ortaokul ve İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesi’nde eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiştir. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olarak eczacı ünvanını almıştır. Eczacılık mesleğine ilk olarak Kartal Araştırma Hastanesi’nde başlayan Çandır devamında ise Yalova Devlet Hastanesi’nde, hastane eczacılığı görevini yapmıştır. İstanbul Eczacılar Odası Yatan Hasta Reçete Dağıtım Bürolarında görev alan Çandır, 2005 yılında serbest eczacılığa adım atarak Yalova’da kendi eczanesini açmıştır ve eczacılık hizmetlerine devam etmektedir. Birçok sivil toplum örgütünde yönetici ve üye olarak görev alan Çandır, Aynı zamanda da 10 senedir Hasat Vakti Sufi Müzik Topluluğu’nun solisti olarak görev yapmaktadır. Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır. Çandır aynı zamanda da siyasi hayatına başladığı Gelecek Partisi’nin Yalova Kurucu İl Başkanıdır.

‘’Yalova Halkı belediyecilikte aktif göreve sahip olacak’’

Gelecek Partisi’nin Yalova’ya yeni bir bakış açısı kazandıracağından bahseden Çandır, vatandaşın yönetimde büyük pay sahibi olacağından bahsederek belediyecilikte önemli bir rol sahibi olacağını dile getirmiştir. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ile sıklıkla bir araya gelen Çandır, seçime giderken pek çok imza kampanyası yaptıklarını ve 500 vatandaşa, ‘Siz belediye başkanı olsanız ne yaparsınız, Yalova’ya kazandırmak istedikleriniz nelerdir’ tarzında sorular sorduklarını belirtti devamında ise sözlerinde, ‘’Vatandaşımıza sormuş olduğumuz soruların cevaplarından yola çıkarak iki tane imza kampanyası gerçekleştirdik ve 5’er bin imzayı toplayarak Yalova’da konu ile ilgili olan yöneticilerimize ilettik. Bizler siyaseti kendi düşüncelerimiz ile değil, vatandaşımızın düşüncelerine, taleplerine göre yapıyoruz. Bununla ilgili olarak, eğer göreve gelirsek, seçim sürecindeki vaatlerimizden birisi olan, ‘Benim Projem’ uygulamasını hızla hayata geçireceğiz, Yalova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz bir çalışma başlatacak. 45 gün boyunca vatandaşa, ‘Yalova’da siz yönetici olsanız ne yapmak istersiniz?’ sorusunu soracağız. 45 günün sonunda ise bize gelmiş olan proje örneklerini komisyon ile birlikte değerlendireceğiz, yapılabilecek olan projeleri hayata geçireceğiz. Yalova Halkı’nın Yalova Belediyesi’nde aktif görev almasını hedefleyeceğiz. Bugüne kadar olan icraatlerimiz de bunun bir örneğidir. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.