Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray-Beşiktaş Maçı ne zaman? Galatasaray-Beşiktaş Maçı ertelenecek mi? Milli yas nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş Maçı iptal mi olacak? Galatasaray-Beşiktaş maçı hakkında ne karar verildi?

Türkiye, Gazze’de İsrail tarafından gerçekleştirilen hastane katliamında hayatını kaybeden sivil vatandaşlar için 3 günlük milli yas ilan etti. Futbolseverler de yaklaşan lig maçı öncesi Galatasaray-Beşiktaş Maçı ne zaman? Galatasaray-Beşiktaş Maçı ertelenecek mi? diye arama motorlarında maç ile bilgi edinmeye başladı. İşte soruların cevapları...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Galatasaray-Beşiktaş Maçı  ne zaman? Galatasaray-Beşiktaş Maçı ertelenecek mi? Milli yas nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş Maçı iptal mi olacak? Galatasaray-Beşiktaş maçı hakkında ne karar verildi?

Türkiye, Gazze’de İsrail tarafından gerçekleştirilen hastane katliamında hayatını kaybeden sivil vatandaşlar için 3 günlük milli yas ilan etti. İsrail-Filistin arasında devam eden savaşta can kayıpları devam ediyor. Ansızın bir gece vakti İsrail askerleri, Gazze'de ki El-Ehli Baptist Hastanesini vurdu ve yapılan saldırı sonucu 500 kişi hayatını kaybetti çok sayıda kişi yaralandı. Gazze’de yaşanan bu katliam sonrasında dünya genelinde büyük bir yankı uyandı.

İsrail'in gerçekleştirdiği bu insanlık dışı saldırıda yüzlerce kadın ve çocuk parçalanarak hayatını kaybederken çok sayıda sivilde ağır yaralar aldı. İsrail-Filistin arasında gerçekleşen savaş sonucu, 3 gün milli yas kararı alındı ve 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçının oynanıp oynanmayacağı akıllarda soru işareti oluşturdu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından derbinin oynanıp oynanmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Bilgilendirme yapıldığı vakit güncel bilgileri sizler ile paylaşacağız.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.