Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Furkan elendi mi? Survivor Furkan neden yok 2024?

Survivor Allstar 2024 sezonuna katılan ve üçüncü kez Survivor’da boy gösteren oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay performansının yanı sıra yaşadığı sakatlıklarla da adından söz ettiriyor. Yarışmanın ilk haftaları olmasına rağmen Furkan oyun anında yaşadığı kazalarla izleyiciyi oldukça korkuttu. Katıldığı önceki Allstar sezonuna da yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Furkan bu sezona oldukça iddialı bir dönüş yaptı. Fakat dün yayınlanan bölümde Furkan’ın yer almaması izleyici tarafında merak edildi ve Furkan’ın elendiği düşünüldü. Peki, Furkan elendi mi? Survivor Furkan neden yok 2024? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 13:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Furkan elendi mi? Survivor Furkan neden yok 2024?

Survivor’un bu sezonunda en çok dikkat çeken isimlerden biri Furkan Kızılay oluyor. Önceki iki sezonda yaşadığı talihsizlikler nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Furkan bu sezona oldukça hazırlanarak ve kazanma hırsıyla geldiğini açıkladı. Fakat daha yarışmanın ilk günlerinden ağır tempoya ayak uydurmakta zorluk çeken Furkan oyun alanında fenalaştı. Birkaç kaza atlatan Furkan yarışmacı arkadaşlarına da korku ve panik yaşattı. Dün yayınlanan bölümde de Furkan’ın olmayışı akıllara elendi mi sorusunu getirdi. Peki, Furkan elendi mi? Survivor Furkan neden yok 2024? İşte merak edilen soruların cevabı…

Survivor Furkan Kızılay kimdir?

Furkan Kızılay 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 9 yaşındayken "5 maymun Çetesi" dizisiyle ilk kez oyunculuk deneyimine adım atmıştır. 2002 yılında henüz 12 yaşındayken Çocuklar Duymasın isimli dizi ile oyunculuk kariyerinin en önemli projesine başlamıştır. 2005 yılında dizinin sona ermesinin ardından ilk olarak 2009 yılında “Aşksın Sen” isimli şarkı ile müzik kariyerine başlamıştır.

Daha sonra 2010 yılında yeniden Çocuklar Duymasın ile oyunculuğa devam eden Furkan Kızılay 2014 yılına kadar bu dizide rol almaya devam etmiştir. 2010 ve 2014 yılları arasında 4 şarkı daha çıkararak müzik yapmaya da devam etmiştir.

İlk olarak 2017 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışmıştır. Survivor’un ardından "Aslan Ailem" isimli dizide rol alarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Bunların yanı sıra Kızılay, tenis, yüzme ve kayak alanlarında profesyonel olarak sporculuk yapmıştır.

Furkan elendi mi? Survivor Furkan neden yok 2024?     

Furkan yaşadığı sakatlık dolayısıyla som bölümde yer alamadı. Furkan elenmedi yarışmaya devam ediyor, önümüzdeki bölümlerde yeniden yarışmaya devam edecek.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.