Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FOX TV kapatıldı mı? FOX TV adı neden değişti?

Dünden bu yana sosyal medyada yankı uyandıran FOX TV’nin isminin ve logosunun değiştirilmesine ilişkin detaylar oldukça merak ediliyor. İzleyiciler FOX TV kapandı mı? FOX TV neden adını değiştirdi? şeklinde aramalar yapıyor. FOX TV ile ilgili yaşanan bu ani değişimin nedenleri merak edilirken kanalın satıldığı ile ilgili bilgiler de sosyal medyada konuşulanlar arasında. Peki, FOX TV kapatıldı mı? FOX TV adı neden değişti? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 13:06
Kaynak: Hilal Baldemir
FOX TV kapatıldı mı? FOX TV adı neden değişti?

Türkiye’de yayın hayatına 24 Şubat 2007 tarihinde başlayan FOX TV’nin adının ve logosunun değişmesi gündeme bomba gibi düştü. FOX TV satıldı mı? FOX TV kapatıldı mı gibi soruların cevabı aranırken şirketten açıklama geldi. Kanalı yakından takip edenler yaşanan bu gelişmeyle ilgili detayları araştırıyor. Kanalın isminin ve logosunun değiştirilmesi izleyicide kanalın kapatıldığı algısına neden olurken gerekli açıklama geldi. Peki, FOX TV kapatıldı mı? FOX TV adı neden değişti? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

fox tv adı ne oldu

FOX TV kapatıldı mı?

Dün bir anda açıklanan bilgiye göre 2007 yılından bu yana Türkiye’de yayın yapan FOX TV’nin adının NOW TV olarak değiştiği öğrenildi. Konuya ilişkin detaylar merak edilirken FOX isminin kullanım hakkının dolduğu ve Disney grubunun FOX’u satın aldığında belirttiği şartın gereği olduğu konuşuluyor. Dünya genelinde FOX adını kullanan birçok kanalın isminin değiştiği ve Türkiye’deki FOX TV’nin de bir süredir yeni isim arayışında olduğu öğrenildi.

fox tv kapatıldı mı

Kanalın adında ve logosunda yapılan değişiklik izleyiciler tarafında yanlış anlaşılsa da aslında FOX TV ne kapatıldı ne satıldı ne de el değiştirdi. Kanalın isim kullanım hakkı dolduğu için yeni bir isim ve logo değişikliğine gidildi.

fox tv satıldı mı

FOX TV adı neden değişti?         

Disney grubunun FOX’u satın alırken isim hakkı için belirli bir süre vermesi ve bu süre dolduğu için dünya genelinde FOX ismini kullanan tüm kanallarda olduğu gibi Türkiye’de isim değişikliği yapıldığı aktarıldı. FOX TV’nin yeni ismi ise NOW TV oldu. Bununla birlikte kanalın logosu da değiştirildi. Yeni yüzü ile aynı kalitede ve aynı içeriklerle yayın hayatına devam edecek olan kanal RTÜK tarafından onaylanan isim değişikliği ile yayın hayatının devamlılığını sağlayacak.

Yayın hayatına NOW TV olarak devam edecek olan Fox Tv’nin yapılan bu isim ve logo değişikliğinin marka değeri üzerinde etkili olup olmayacağı ise ilerleyen süreçte daha net bir şekilde görülecek.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.