Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Başkan Mustafa Tutuk "Yalovaspor’a dokunmayın’"

Önceki Dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında alınan karar hakkında bir paylaşımda bulundu ve ‘’Yalovaspor’a dokunmayın’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 15:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eski Başkan Mustafa Tutuk "Yalovaspor’a dokunmayın’"

Önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumlarında alınan; Bahçelievler Mahallesi 1397 ada 1 parselin, Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçlara karşılık mahsup yapılması ile ilgili teklifin onaylanması sonrasında bazı açıklamada bulundu. Tutuk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Yalovaspor’a dokunmayın” ifadelerini kullanarak, alınan kararların kulübü olumsuz etkileyebileceğine dair endişelerini dile getirdi.

Tutuk, paylaşımında Yalovaspor’un şehrin önemli bir değeri olduğunu vurguladı ve ‘’Üzülerek izliyoruz ki Yalova Spor tesisleri satılacak oysaki biz on yıl kullanım süreli Yalovaspor’a tahsis ettik o arsayı.Elbette SSK’ya borç karşılığında arsa verilebilir, yeni hal binası temeli atıldı ya, Tv de izledik, eski halin yeri en az Yalova spor tesisleri kadar değerli orasının verilmesi daha uygun olur, Yalovaspor’a dokunmayın’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.