Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Epstein davasında kan donduran iddia! Listede adı geçen 2 Türk kim?

Önce ABD’de ardından bütün dünyada yankı uyandırmaya devam eden Jeffrey Epstein fuhuş ağında kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak bu fuhuş ağına Türkiye’den kaçırılan çocukların da dahil edildiği konuşulmuştu. Ortaya çıkan bir diğer bilgi ise fuhuş ağı listesinde adı geçen iki Türk olduğu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 11:28
Kaynak: Hilal Baldemir
Epstein davasında kan donduran iddia! Listede adı geçen 2 Türk kim?

ABD’de küçük kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı kurduğu gerekçesiyle tutuklanan ve 2019 yılında hücresinde intihar eden ünlü milyarder Jeffrey Epstein ile ilgili davada korkunç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Epstein’in fuhuş ağına sürüklediği Türk çocukların da olduğu iddiası gündem olurken yeni bir iddiaya göre Epstein’in fuhuş adasını ziyaret eden iki Türk’ün adının listede yer aldığı konuşuluyor.

Pedofili, 18 yaşından küçük genç kızları ve çocukları alıkoyma, fuhuş ağı oluşturma gibi suçlarla yargılanırken hapishanedeki hücresinde ölü bulunan Jeffrey Epstein ile ilişkili davalarda belgelerin kamuoyuna açılmasının ardından ortaya birçok iddia ve isim çıktı.

Voa'nın haberine göre; belgelerde Türkiye'den iki kişinin isminin geçmesi Epstein’in Türkiye'den kız çocuklarını kaçırıp kaçırmadığı ile ilgili iddiayı da yeniden gündeme getiriyor.

Mahkemenin kamuoyuna sunduğu belgelere göre; ismi geçen Refia Banu Küçükköylü ve Turabi Fırat, Epstein’in özel uçağıyla seyahat eden kişiler arasında.

Listede adı bulunan Refia Banu Küçükköylü’nün Türkiye’de 1990’larda özel bir televizyon kanalının gerçekleştirdiği güzellik yarışmasına katıldığı ve bunun sonrasında Epstein ile tanıştığı dönemde Amerika’da emlak danışmanlığı yaptığı aktarılırken, Küçükköylü’nün adının İngiliz medyasında Prens Andrew’la Epstein arasındaki ilişkiye dair haberlerde de yer alması iddiaları daha fazla güçlendirdi.

Öte yandan Prens Andrew ve Jeffrey Epstein'ın tacizine uğradığını iddia eden ve Epstein skandalının kilit isimlerinden biri haline gelen Virginia Giuffre ile Refia Banu Küçükköylü'nün birlikte Epstein'ın özel uçağında yolculuk ettiği de iddia ediliyor.

Epstein’in özel uçağına binen bir diğer Türk vatandaşı Turabi Fırat’ın da aynı tarihlerde ABD’de beş yıldızlı bir otelde yiyecek içecek müdürü olarak görev yaptığı belgelerde yer alıyor.

Refia Banu Küçükköylü hakkında bir diğer iddia ise, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde oteller ile anlaşarak ”çocuk oyuncu ve dizi oyuncusu bulma” kılıfı altında otellerde kız çocukları ve genç kızlar arasında seçim yaptırarak kayıtlara göre en az 4 çocuğun Epstein şebekesine getirilmesinde katkısı olduğu biliniyor fakat bu sayının söylenenden daha fazla olduğu düşünülüyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.