Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürü Salih Gözüm, vatandaşın taleplerini dinledi

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte İsmet Paşa Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 07:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 07:19
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Emniyet Müdürü Salih Gözüm, vatandaşın taleplerini dinledi

İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte muhtarlık ziyaretlerine başladı. Daha güvenli bir toplumsal yaşamın oluşturulması ve bireylerin genel güvenliğin sağlanmasında daha aktif rol almaları amacıyla çalışmalar yürüten Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleriyle ilk olarak İsmet Paşa Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Salih Gözüm, Mahalle Muhtarı Salih Ayvaz’dan mahallenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Muhtar azalarının ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Emniyet Müdürü Gözüm, mahallenin sorunları ve sorunların çözüm önerileri hakkında hemşerileriyle görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlara Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği: Bilgilendirme çalışmaları, bireysel irtibat çalışmaları, okul aile birliği toplantıları, sosyal etkinlikler, sosyal yardım faaliyetleri ile suç mağduru ve diğer destek ziyaretleri hakkında bilgi veren Salih Gözüm, suçla mücadelede ve güvenlik politikalarının uygulanmasında toplumun katılımı ve desteğinin önemine değindi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.