Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekliler için bir indirim protokolü daha! İndirimli sinema bileti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekliler yılı kapsamında birçok kurum ve özel sektör firmaları ile ortak hareket ederek emekliler için çeşitli indirim ve promosyon anlaşmaları sağlıyor. Son olarak ise emeklilerin sinema salonlarında gün boyu tüm seanslarda yüzde 30 indirim almasını sağlayacak bir protokol Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile SİSAY arasında imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 11:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Emekliler için bir indirim protokolü daha! İndirimli sinema bileti

Emekliler yılı kapsamında gerçekleştirilen protokoller hız kesmeden devam ediyor. Son olarak anlaşmalı bankalar ve TROY ile imzalanan protokol sayesinde emeklilere çeşitli yerlerde indirim ve kampanya fırsatları sağlandı. Şimdi ise emeklilerin sosyal yaşantısına fayda sağlayacak bir adım atıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) arasında emekliler için bir toplantı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda emeklilerin, sinema salonlarında gün boyu tüm seanslarda yüzde 30 indirim sahibi olmasını sağlayacak bir protokol imzalandı.

YÜZDE 30 İNDİRİMLİ SİNEMA BİLETİ FIRSATI

Bu protokol çerçevesinde, emekliler, kendileri için özel olarak hazırlanan ve indirim, promosyon, kampanyalardan faydalanabildikleri emekli kimlik kartlarını ibraz etmeleri şartıyla, SİSAY üyesi sinema salonlarından yüzde 30 indirimli bilet alabilecekler. Bu indirim sayesinde, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılmaları ve kültürel aktivitelerden daha fazla faydalanabilmeleri sağlanacak.

"EMEKLİLERİN HAYATINA DEĞER KATACAK"

Bakanlık tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında emeklilerin yaşam kalitesini ve refah düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar devam ederken bu tür iş birlikleriyle emeklilerin hayatına değer katmaya devam edeceği belirtildi.

"EMEKLİLERİMİZİN YAŞAM KALİTELERİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Ersoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Emeklilerimize güzel bir haber!

Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile yaptığımız anlaşma sayesinde emeklilerimiz, SİSAY’a bağlı sinema salonlarında gün boyu %30 indirim fırsatından faydalanabilecek.

Emeklilerimizin kültür ve sanata erişimini kolaylaştırarak yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.