Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ehliyetsiz sürücü baba ve oğlu hayattan koparmıştı! Küçük çocuk 15 gün önce de ölümden dönmüş

Yalova-İzmit karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan baba ve 4 yaşındaki oğlu, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün direksiyon başına geçmesi sonucu korkunç bir kazaya kurban gitmişti. Kazada babası Ahmet Yıldız (36) ile birlikte yaşamını yitiren küçük Vahit Yıldız’a (4), 15 gün önce de ehliyetsiz motosikletli bir kişinin çarptığı ve küçük Vahit’i yaraladığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 01:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 01:36
Kaynak: Hilal Baldemir
Ehliyetsiz sürücü baba ve oğlu hayattan koparmıştı! Küçük çocuk 15 gün önce de ölümden dönmüş

Yalova’nın Altınova ilçesinde 31 Temmuz gece saatlerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ahmet Yıldız (36) ve oğlu Vahit Yıldız (4), ehliyetsiz sürücü M.K. yönetimindeki 41 YU 548 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Olay Yalova-İzmit karayolunda meydana geldi. Fatma ve Ahmet Yıldız çifti, hasta olan en büyük çocukları Ayşe Yıldız'ı şehir merkezinde bulunan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada kızlarını muayene ettiren çift, kızları Ayşe ile diğer çocukları Vahit, Aziz (7) ve Raşit (5) ile birlikte evlerine gitmek için yaya olarak yola çıktı.

Aile fertleri, İzmit-Yalova kara yoluna geldiklerinde anne Fatma Yıldız, 2 çocuğuyla bölgede bulunan alt geçidi kullanırken, baba Ahmet Yıldız ise kızı Ayşe ve oğlu Vahit ile yürüyerek cadde üzerinden karşıya geçmek istedi. Ayşe Yıldız karşıya geçtikten sonra, elini tuttuğu oğluyla caddede yürüyen Ahmet Yıldız'a, Yalova yönüne giden ve hızlı olduğu öne sürülen ehliyetsiz sürücü M.K. yönetimindeki 41 YU 548 plakalı otomobil çarptı.

Kaza sırasında aracın önünden yaklaşık 150 kilometre hız ile gittiğini söyleyen tır sürücüsü, baba ve oğulun öldüğü anı gördüğünü ifade etti.

Baba ve oğlu çarpmanın şiddeti ile olay yerinde hayatını kaybetti, kazaya tanık olan ailenin büyük kızı Ayşe Yıldız ise fenalık geçirdi. Alt geçitten çıktığında eşi ve oğlunu yerde hareketsiz yatarken gören Fatma Yıldız, büyük bir şok yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. 

15 GÜN ÖNCE KAZA GEÇİRİP 1 HAFTA TEDAVİ GÖRMÜŞ

Kazada, lüks marka aracında 3 arkadaşı olan 17 yaşındaki sürücü M.K. ise hafif yaralandı. M.K. hastanedeki tedavisinin ardından hemen gözaltına alındı.

Kazada yaşamını yitiren 4 yaşındaki Vahit Yıldız'a yine Yalova'da 15 gün önce de ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı motosikletin çarptığı ortaya çıktı. 

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Yıldız’ın beyin sarsıntısı geçirdiği ve 1 hafta tedavi gördükten sonra taburcu edildiği bildirildi. 

Baba ve oğlunun cenazelerinin, memleketleri Şanlıurfa'da toprağa verileceği belirtilirken, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kazaya ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.