Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Direnç Özdemir, “2028 yılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde konuk eden OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özdemir, “2028 yılı içinde 320 üretim tesisinin faaliyete geçmesiyle yaklaşık 25 bin kişiye istihdam hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 01:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 01:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Direnç Özdemir, “2028 yılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz”

640 hektar alanda 320 fabrikanın bulunacağı Yalova Makine İhtisas OSB’de çalışmalar hızla devam ediyor. Her yıl birçok fabrikanın üretime başladığı alan ulusal bazda da dikkatleri üzerine çekiyor. Bu çerçevede yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgiler almak isteyen Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Nurettin Bingöl ile birlikte OSB’yi ziyaret etti. OSB’ye gelişinde Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir tarafından karşılanan Gözüm ve Bingöl, yönetim binasında çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB’nin hedeflerini anlattı.

2028 yılının kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirten Özdemir, “Yerli, yeşil, yenilikçi ve yüksek teknolojili üretim mottosu ile düşünüyor, planlıyor ve çalışıyoruz. Kamu-sanayi-üniversite ekosistemini kuruyor, eşsiz yaşam alanlarıyla harmanlıyoruz. Dünyaya model olacak bu Organize Sanayi Bölgesi'ni ülkemize ve Yalova'ya kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda 2028 yılı bizim için önemli bir kilometre taşı. Zira 640 hektar alanda 320 fabrikanın bulunacağı Yalova Makine İhtisas OSB’de, 2028 yılı içinde 320 üretim tesisinin faaliyete geçmesini hedefliyoruz. Bu fabrikaların faaliyete geçmesi ile birlikte yaklaşık 25 bin kişiye istihdam sağlamaya başlayacağız. Çalışmalarımız amacımıza uygun şekilde her hangi bir aksama yaşanmadan devam ediyor. Yani 2028 yılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’i kutlayan Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, “Yalova Makine İhtisas OSB ilimiz için olduğu kadar ülkemiz açısından da son derece büyük bir önem taşıyor. Biz de OSB’mizin gelişimini gururla takip ediyoruz ve yerli, yeşil, yenilikçi ve yüksek teknolojili üretim hedeflerinizi destekliyoruz” diye konuştu.


Ardından Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Nurettin Bingöl ile bir süre daha istişarede bulundu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.