Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’tan sonra mercek altına alınan Eylül Öztürk evde temizlik yapmaya başladı! Amerika’da 11 ev almış!

Bir dönemler Dilan Polat ile çok yakın arkadaş olan ve ardından güzellik merkezleri açan Eylül Öztürk geçtiğimiz aylarda Amerika’ya taşınmıştı. Dilan Polat tutukladıktan sonra yakın çevresinde bulunup bir anda zengin olan bütün isimler mercek altına alınmıştı. Hakkında çeşitli iddialar konuşulan isimlerden biri de Eylül Öztürk oldu. Eylül Öztürk hakkında çıkan “5 milyon dolar ve 11 ev” iddiası hakkında açıklama yaptı. Takipçiler inanmadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 11:50
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat’tan sonra mercek altına alınan Eylül Öztürk evde temizlik yapmaya başladı! Amerika’da 11 ev almış!

Dilan Polat ile bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen Eylül Öztürk bir süre önce eşi ve çocuklarıyla birlikte Amerika’ya taşınmıştı. Polatların davasından sonra sosyal medyada Eylül Öztürk ile ilgili de birçok iddia ortaya atıldı. Paylaşılan bazı tapu ve belgelere göre Öztürk’ün ABD’de 11 ev aldığı ve hesabında 5 milyon dolar ile ABD’ye gittiği iddia ediliyor.

eylül öztürk neden abd'ye gitti

Bir süre önce Amerika'ya taşınan ve hatta kaçtığı düşünülen ve hakkında "5 milyon dolar ve ABD'de 11 ev" iddiaları ortaya atılan Eylül Öztürk sessizliğini bozdu. Öztürk yaptığı açıklamada "Bana inanacak mısınız?" diye sordu.

eylül öztürk  ev iddiası

Eylül ve Kenan Özkan çifti mercek altında

Son dönemlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Kara para aklama iddiaları ile anılan bir diğer fenomen Eylül Öztürk oldu.

eylül öztürk barış kenan özkan

5 milyon dolar ile ABD’ye kaçtı iddiası

Dilan Polat’tan sonra güzellik merkezi ve kozmetik markası çıkaran isimlerden biri olan Eylül Öztürk ve eşinin milyon dolarlar ile ABD'ye gittikleri ve peşin parayla ABD’den 11 ev aldıkları öne sürüldü.

"Bana İnanacak Mısınız?"

Haklarında soruşturma açılacağından ve mallarına el konulacağından korktuğu için paralarını kaçırdıkları konuşulan fenomen Eylül Öztürk Özkan, hakkında çıkan iddialar hakkında sosyal medya hesabından "Benden gündemle ilgili açıklama yapmamı bekliyorsunuz arkadaşlar ama ne açıklama yapayım yani benim yaptığım açıklamanın herhangi bir hükmü olacak mı, insanlar 'yok o öyle değil, böyle' desem inanacaklar mı? İnanmayacaklar. Benimle ilgili şüphe duyan bir takipçim varsa ben desem ki " Ya o öyle değil' desem inanacak mısınız? Şimdi bütün bu sürece bakın kimlerle ilgili neler söylendi, neler yapıldı. Herkes çıktı açıklama yaptı, inandılar mı? İnanmadılar. 5 evle başladık, bir 24 ev oldu, sonra 11'e düştü." dedi.

Konuşulan iddiaların tamamını kesin bir dille yalanlayan Öztürk, "Yani bilmiyorum ki ne demem lazım ne bekliyorsunuz benden. Bekleyelim zaman zaten her şeyi gösterir her şeyi." ifadelerini kullandı. Eylül Öztürk’ün açıklaması birçok kişiye inandırıcı gelmedi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.