Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın en büyük düşmanıydı! Fenomen Neslim Güngen gözaltına alındı!

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Mali Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından İstanbul merkezli 25 ilde kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli sabahın erken saatlerinde gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 11:27
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat’ın en büyük düşmanıydı! Fenomen Neslim Güngen gözaltına alındı!

Geçtiğimiz yıldan bu yana sosyal medyada tanınan isimlere ilişkin yürütülen operasyonlar kapsamında birçok ünlü fenomen hakkında soruşturma başlatılmıştı ve bunların aralarında gözaltına alınan birçok isim de vardı. MASAK tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir operasyon daha gerçekleştirildi.

25 İLE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan malvarlığın değerlerini aklama, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saatlerinde İstanbul merkezli 25 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin sonunda 134 adrese yapılan baskınlarda, fenomenler Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlılar hakkında başlatılan tahkikat işlemleri devam ediyor. Sorgularının ardından şüphelilerin savcılığa sevk edilmeleri bekleniyor.

"DİLAN POLAT'I SEKTÖRE BEN SOKTUM"

Daha önce dile getirdiği "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" sözleriyle geniş yankı uyandıran ve sık sık Polat’la sosyal medya üzerinden tartışmalar yaşayan Neslim Güngen'in fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmadan dolayı işleri ciddi şekilde kötüye gitmişti. Güngen, cezaevindeki Polat'la sorunlarını unutmuş ve irtibatını koparmamış, sık sık aldığı haberleri de takipçileriyle paylaşmıştı.

Zor günler geçiren Güngen, bu süreçte bir de hem iş ortağı hem de 11 senelik eşi olan İnanç Güngen’in kendisini eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattığını öğrenmiş ve her şeyi sosyal medyada ifşa etmişti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.