Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın cezaevinden gönderdiği mektup ortaya çıktı! “Boğuluyorum burada”

5 Kasım’dan bu yana cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın ailesine yazdığı mektubu eşi Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Mert sosyal medya hesabında paylaştı. Polat’ın mektubunda, "Size gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim. Boğuluyorum burada" ifadelerine yer verdiği görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 11:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat’ın cezaevinden gönderdiği mektup ortaya çıktı! “Boğuluyorum burada”

Lüks ve şatafatlı hayatıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat katıldığı bir programda günlük 750 bin TL harcadığını itiraf ettikten sonra MASAK’ın radarına girmişti. Haklarında soruşturma başlatılan Polat ailesi kısa süre içerisinde kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınmıştı. 5 gün boyunca süren ifade sürecinden sonra hakim karşısına çıkarılan 16 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Polat ailesinin dosyası her geçen gün derinleşirken, takipçileri ve Dilan Polat davasını yakından takip edenler ise Dilan Polat'ın akıbetini ve cezaevindeki hayatını merak ediyor.

Dilan Polat’ın ailesi ve eşi Engin Polat’ın ailesi sık sık cezaevine giderek Polat’ı ziyaret ediyor. Dilan Polat, kendisi gibi tutuklu bulunan eşi Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Mert’e cezaevinden mektup yolladı.

Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra kendi sosyal medya hesabından Dilan Polat’ın mektubunun bir kısmını paylaştı.

"Hiç iyi değilim"

Dilan Polat'ın gönderdiği mektupta şu ifadeler yer alıyor:

"Çok özledim be Kübra'm. Size gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim. Boğuluyorum burada. Canım annem sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum. Şu an saat 20.30 öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten...”

Öte yandan Dilan Polat’ın sıkı takipçileri ve sevenlerinin kendisine sık sık mektup gönderdiği ve hatta Dilan Polat adına kurban kestiği öğrenildi. Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabında Dilan ve Engin Polat için kurban kesen sevenlerini paylaşmıştı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.