Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat cezaevinde değil hastanede kalıyormuş! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı.

Kara para aklama, örgüt kurma ve vergi kaçırma suçlarından 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın 12 gündür İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi’nde olduğu ve burada tedavi gördüğü ve cezaevine dönmediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 10:20
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat cezaevinde değil hastanede kalıyormuş! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı.

Bütün Türkiye’nin yakından tanıdığı ve İnstagram’da 5 milyon kişi tarafından takip edilen ünlü fenomen ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat 2023 yılının ekim ayında hakkında çıkan kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla MASAK’ın radarına girmişti. Dilan Polat eşi Engin Polat ve aile üyelerinin de içinde olduğu 16 kişi 5 Kasım tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sosyal medyada kendisini takip edenler Polat’ın uzun yıllardır antidepresan kullandığını ve psikolojik sorunlar yaşadığını biliyordu. Bu nedenle sık sık sorunlar yaşayan Polat son 1 yıldır ilaç kullanmayı bıraktığını takipçileriyle paylaşmıştı. Fakat Dilan Polat tutuklandıktan sonra avukatı tarafından psikolojik olarak iyi olmadığı yönünde açıklamalar yapılmıştı.

Geçtiğimiz hafta Dilan Polat’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi’ne kontrol için gittiği ve ilaçlarının değiştirildiği ve yeniden cezaevine döndüğü haberi paylaşılmıştı. Fakat ortaya çıkan yeni detaya göre Dilan Polat'ın kaldığı Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ruhsal durumunun iyi olmadığı ve yönetimi durumu savcılığa bildirdiği öğrenildi.

Savcının da cezaevi doktorunun görüşüyle Dilan Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldığı öğrenildi. Tutuklu fenomen Dilan Polat 28 Aralık'ta, Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Hastanede tetkikleri yapılan Dilan Polat’ın doktorların isteği üzerine hastaneye yatırılmasına ve ilaçlarının değiştirilmesine karar verildiği ve hastanede yattığı süre boyunca çocuklarının da Dilan Polat’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

Hastanede tedavisi hala devam eden Dilan Polat’ın tedavisinin ne zaman biteceği ve yeniden cezaevine dönüp dönmeyeceğine tedavisini yürüten doktorların karar vereceği biliniyor.

Polat’ın mevcut durumuyla ilgili konuşan avukatı Sevinç Horoz, "Kısa bir süre kadardır hastanede. Çocuklarıyla görüşme konusunda zaten cezaevi sürecinde de görüşmeler oluyordu, hastanede de görüşmeleri oldu. Yine en kısa zamanda aramızda olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.