Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Dilan Polat 2 aydır dışarıda’ sözleri ortalığı karıştırdı! Soruşturma başlatıldı

Dün bir gündüz kuşağı programında canlı yayında ortaya atılan "Dilan Polat 2 aydır dışarda, çocuklarıyla bir evde zaman geçiriyor" iddiasına ilişkin soruşturma başlatılmasının ardından aileden de cevap geldi. Polat ailesinin gelini, söylentiyi kesin bir dille yalanlayarak "Böyle bir şey söz konusu bile değil, ilahi adalet yerini bulacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 11:16
Kaynak: Hilal Baldemir
‘Dilan Polat 2 aydır dışarıda’ sözleri ortalığı karıştırdı! Soruşturma başlatıldı

Dilan Polat davasında sular durulmuyor. Son olarak sağlık sorunları nedeniyle adli tıpa sevk edilen Polat’ın raporuna göre düzenli olarak psikolojik tedavi görmesine karar verildi. Belli aralıklarla ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmesine karar verilen Polat’la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, dün gerçekleşen canlı yayında geçtiğimiz sene kasım ayında tutuklanan Dilan Polat'ın 2 aydır dışarıda olduğunu ve bir evde kaldığını ileri sürdü. İddianın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatılırken Polat ailesinden de cevap gecikmedi.

"ÇIKAN HABERLERE İNANMAYIN"

Engin Polat'ın kendisiyle birlikte tutuklu bulunan kardeşi Alper Kürşat Polat'ın nişanlısı Hazal Erdoğan, Dilan Polat'ın 2 aydır dışarıda olduğu iddiasıyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaparak "Çok fazla mesaj geldiği için açıklama yapmak istedim. Arkadaşlar çıkan haberlere inanmayın öyle bir şey söz konusu değil. İlahi adalet yerini bulacak az kaldı inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

"DİLAN POLAT'IN SAĞLIĞI İYİ"

Engin Polat'ın kardeşi Kübra Uzun ise bir takipçisinden gelen "Dilan abla nasıl, bilgi verir misin?" sorusuna şu cevabı verdi: "Çok şükür iyi Dilan. Pazartesi gördük sağlığı iyi. Herkesin sağlığı iyi sadece dua istiyorlar ve bir an önce sürecin bitmesini."

SAVCILIK DÜĞMEYE BASTI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, televizyon programında suç örgütü soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik asılsız bir iddiada bulunulması üzerine hızla harekete geçti. Başsavcılık, söz konusu iddiaya ilişkin "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan resen soruşturma başlattı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.