Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DenizBank’tan Yalova Esnaf Odası üyelerine avantajlı faiz oranlarıyla ticari kredi

DenizBank, Yalova Esnaf Odası üyesi müşterilerine, yüzde 3,99’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade ile ticari kredi imkanı sunuyor

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 11:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
DenizBank’tan Yalova Esnaf Odası üyelerine avantajlı faiz oranlarıyla ticari kredi

Ticari kredi imkanı sunan protokole DenizBank Yalova Şube Müdürü Merve Akyüz ile Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt imza attı. Şube Müdürü Merve Akyüz konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi; “DenizBank olarak ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan esnafımızın daha güçlü hale gelmesini desteklemeyi ülkemize karşı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. O nedenle de, esnafımızın işlerini kolaylıkla sürdürebilmesi ve finansman sıkıntısı yaşamaması için gerekli destek mekanizmaları oluşturmayı önemsiyoruz.

Esnaf odaları ile imzaladığımız protokoller, bu yaklaşımımızın birer yansıması. Şimdi de Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi müşterilerimizin uygun koşullarda krediye erişimini kolaylaştırarak ticari faaliyetlerinin sürdürülebilirliği ve işletmelerini büyütmelerinin yanı sıra, yerel ekonominin canlandırmasına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemize değer katan esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.