Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele : ''Adım gibi adil bir seçim takvimi yaşayacağız''

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, seçim çalışmaları hakkında Yalova Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Yele yapmış olduğu açıklamalarda ''Adım gibi adil bir seçim süreci yaşayacağız'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 11:27
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele : ''Adım gibi adil bir seçim takvimi yaşayacağız''

Adil Yele kimdir?

Adil Yele, 1976 Yalova- Çiftlikköy doğumludur. İlköğretimini Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu’nda, Ortaokul ve Lise öğrenimini ise İstanbul Özel Ortadoğu Koleji’nde tamamladı. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Harita Mühendisliği) bölümünden 1996-2000 yılları arasında mezun oldu. Vatani görevini 2001 yılında Bolu’da tamamlayan Yele, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Siyasi kariyeri ve tecrübesine ilk olarak Çiftlikköy Belediyesi’nde, 2 dönem Çiftlikköy Belediye Meclis üyeliği görevi ile başlayan Adil Yele, 10 yıllık süren görev sürecinde özellikle başta İmar Komisyon Başkanlığı olmak üzere Çiftlikköy Belediye’sinde bütün komisyonlarda görev üstlendi. Daha sonra 3 yıl Yalova Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 31 Mart yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuran Adil Yele, adaylığa layık görülerek CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı oldu.

Saha çalışmaları başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, seçim sürecinden ve çalışmalarından bahsetti; “Ben Çiftlikköy’de yaşayan bir birey olarak kimisinin abisiyim, kimisinin kardeşiyim, kimisinin oğluyum. Vatandaşlarımız ile istişarelere başladık. Zaten seçim takvimi süresince örgütümüz ile beraber bize gönül veren eşimiz, dostumuz, arkadaşımız ve belediyeyi önümüzdeki dönem yönetecek kadromuz ile beraber sahaya indik. İlk önce bölgemizde bulunan kamu kurumlarını, belediyemizden başlayarak ziyareti gerçekleştirdik. Daha sonra kolluk kuvvetlerimizi, kaymakamlığımızı ziyaret ettik. Şu an sivil toplum kuruluşları ve derneklerini ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sahaya indiğimizde çok olumlu tepkilerle karşılaştık.” diyerek sözlerine devam eden Yele “Seçimde şöyle bir süreç yaşamak istiyoruz, adım gibi Adil bir seçim takvimi yaşayacağız. Halka da bunu yaşatacağız. Kendimizi Çiftlikköy’e anlatacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız prensibi ile hareket ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.