Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı Yalova’da birlik mesajı verdi

Cumhur İttifakı’nın Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte MHP Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan ve MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Tutuk ve Güçlü’ye teşekkür ederek, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde ittifakın başarılı olacağına inandıklarını söylediler

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 14:29
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Cumhur İttifakı Yalova’da birlik mesajı verdi

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP, Yalova’da tek aday çıkarma konusunda anlaşmıştı. Bu anlamda MHP, Yalova’da aday çıkarmayarak AK Parti’nin adayını destekleyeceğini açıklamıştı. Hafta sonu İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, seçim çalışmalarına başladı.

Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte MHP Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan ve MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun tarafından karşılanan Tutuk ve Güçlü, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Güldoğan, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde il genelindeki 15 belediyenin tamamını kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Güldoğan, “Cumhur İttifakı, Yalova’nın ve Türkiye’nin geleceği için en doğru tercihtir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti ve MHP olarak Yalova’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise, genel merkezler bazında Cumhur İttifakı içerisindeki uyumun Yalova’da da aynı kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, Güldoğan’la istişarelerde bulundu. Güçlü, “Cumhur İttifakı, Yalova’nın sorunlarını çözecek, projelerini hayata geçirecek, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirecektir. Cumhur İttifakı’nın Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, göreve geldiği günden bu yana Yalova’ya büyük hizmetler yaptı. 31 Mart’ta da Yalova halkının teveccühüyle yeniden seçileceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Güldoğan ve Altun, AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı gösterilen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u da tebrik ederek, başarı dileklerini yinelediler. Tutuk ise, gerek Yalova Belediyesi’ni yönetilmesinde ve gerekse Yalova Belediye Meclisi bünyesinde alınan kararlarda Cumhur İttifakı olarak çok uyumlu olduklarını dile getirerek, aynı uyumun 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçim sonrasında Yalova Belediyesi’nin kazanılması ile devam edeceğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.