Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Comanchero çetesinin lüks araçları Türk polisine hizmet verecek!

Dünyanın bir çok yerinde faaliyetlerini sürdüren küresel çaptaki Comanchero uyuşturucu çetesinin lüks araçlarına el konuldu. Porsche ve Ferrari gibi otomobillere giydirilme yapıldı ve emniyetin hizmetine tahsis edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 12:06
Kaynak: Hilal Baldemir
Comanchero çetesinin lüks araçları Türk polisine hizmet verecek!

İçişleri Bakanlığı ve emniyet güçleri suç örgütleriyle mücadeleye aralıksız devam ediyor. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçtiğimiz günlerde silahlı organize suç çetesi olan Comanchero'nun (Komançero) çökertildiğini duyurdu.

Küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık'ın yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütüne yönelik operasyonda toplam 37 şüpheli kişi yakalandı. Operasyonda aynı zamanda örgütün kullandığı lüks araçlara da el konuldu.

Emniyette hizmet verecek

Soruşturma kapsamında İstanbul Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, yakalanan şüphelilerle birlikte örgütün kullandığı lüks araçlar da ele geçirildi.

Sabah'ta yer alan bilgilere göre; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, araçların bundan sonra emniyetin hizmetinde kullanılması yönünde talimat verdi.

Yerlikaya’nın talimatı üzerine aralarında Porsche, Ferrari ve Bentley gibi oldukça lüks markaların bulunduğu otomobiller, giydirme yapılarak polis otosuna çevrildi ve emniyetin önünde konumlandırıldı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.