Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlaması

Yalova Çınarcık’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 00:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık’ta Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlaması

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanıyor. Yalova’nın Çınarcık ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, Çınarcık Belediyesi personeli ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na sırayla çelenk konulması ardından sona erdi.
Haber/ Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.