Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyesi okulların bahçesinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi

Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; ilçe genelinde cadde ve sokak yıkama çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor. Çınarcık Belediyesi ekipleri, okulların açılmasına sayılı günler kala, ilçedeki okulların bahçelerinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:34
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çınarcık Belediyesi okulların bahçesinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi

Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokaklarda sabahın erken saatlerinde yıkama çalışması gerçekleştiren ekipler aynı zamanda yıkama öncesinde okul bahçelerini bulunan katı atıkların giderleri tıkamaması için süpürdü.

Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları cadde, sokak ve okul bahçelerini yıkama çalışmalarıyla hem vatandaşların hem de öğrencilerin genel olarak daha temiz ve yaşanabilir bir ortama sahip olmasına büyük bir katkı sağlıyor. Vatandaşları da bu konuda hassas olmaya davet eden Çınarcık Belediyesi yetkilileri, “Yaşanılabilir, temiz ve düzenli bir Çınarcık için belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Özelikle yoğun olan sokak ve caddelerde yıkama işlemlerini sabahın erken saatlerinde gerçekleştiriyoruz. Okulların açılmasına az bir zaman kaldı bizler de öğrencilerimizin temiz ve hijyenik ortamlarda bulunması için okul bahçelerimizi ara vermeden temizliyoruz” ifadelerini kullandılar. 
M. Tunç Tanrıverdi 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.