Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mugan’ı ağırladı

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, S.S. 106 No’lu Çınarcık Minibüsçüler Kooperatifi’nin yeni başkanı Abdulkadir Mugan’ı makamında kabul etti. Ziyarette, Çınarcık’ın ulaşım sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 07:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 07:12
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mugan’ı ağırladı

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde S.S. 106 No’lu Çınarcık Minibüsçüler Kooperatifi’nin başkanlığına seçilen Abdulkadir Mugan’ı makamında ağırladı. Ziyarete, Çınarcık Minibüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Çınarcık’ın ulaşımı hakkında Mugan’la sohbet eden Başkan Soyer, ulaşım sorunlarını ve belediyenin bu konuda yaptığı çalışmaları anlattı. Soyer, Çınarcık’ın ulaşımını daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için projeler geliştirdiklerini, minibüsçüler kooperatifi ile iş birliği içinde olduklarını söyledi.

Başkan Mugan ise, Çınarcık Minibüsçüler Kooperatifi’nin yeni başkanı olarak ilk ziyaretini Başkan Soyer’e yaptığını belirterek, kendisine teşekkür etti. Çınarcık’ın ulaşımında önemli bir rol oynayan minibüsçülerin sorunlarını ve taleplerini dile getiren Mugan, Çınarcık Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını, Çınarcık halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.