Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Sahiline 40 oturma grubu yerleştirildi

Çiftlikköy Belediyesi, sahil yürüyüş yoluna 40 yeni oturma grubu yerleştirerek vatandaşlara deniz manzarasının keyfini çıkarabilecekleri alanlar oluşturdu. Belediye ayrıca sahil şeridinde temizlik çalışmalarına da hız verdi

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 13:18
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çiftlikköy Sahiline 40 oturma grubu yerleştirildi

Yalova Çiftlikköy Belediyesi, vatandaşların sahil boyunca rahatça oturup dinlenebilmeleri için Sahil Yürüyüş Yolu güzergahına 40 yeni oturma grubu yerleştirdi. Bu düzenlemelerin ardından, belediye ekipleri Mobil'den Etibank'a kadar uzanan sahil şeridinde kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçedeki sahil şeridinin vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan bir alan olduğunu vurguladı. Yele, "Sahilimizde oturma grubu ihtiyacının farkındaydık ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere hızlıca cevap verdik. Vatandaşlarımızın deniz manzarasının tadını çıkarmaları için 40 adet oturma grubunu güzergaha yerleştirdik. İlçe halkımızın memnuniyeti bizim için öncelikli. Onların talepleri doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Yaz aylarının sona ermesi ve sahillerin boşalmasıyla birlikte belediye ekiplerinin sahil şeridinde yoğun bir temizlik çalışması başlattığını da belirten Yele, "Sahil şeridindeki yosunları temizleyerek, kış aylarına hazırlık yapıyoruz. Vatandaşlarımız için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.