Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de korkutan otluk yangını

Çiftlikköy’ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çıkan otluk yangını, Çiftlikköy İtfaiyesi’nin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:08
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy'de korkutan otluk yangını

Çiftlikköy’de yürekleri ağıza getiren bir olay meydana geldi. Son günlerde artan yangınlar, vatandaşlara korku dolu anar yaşattı. Çiftlikköy’ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde nedeni henüz belirtilmeyen bir sebepten otlu yangını meydana geldi. Dumanların yükselmesi ile birlikte geçilen ihbar üzerine Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlıca olay yerine geldi. Yangının meydana geldiği olay yerine ulaşan ekipler alanı kontrol altına alarak, hızlı bir şekilde söndürme çalışmalarına başladı.

Ekiplerin başarılı müdahaleleri ile kısa süre içerisinde söndürülen yangın vatandaşların yüreğini ferahlattı. Ekipler yangın söndürme işleminin tamamlanması sonrasında bölgede kapsamlı bir soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Meydana gelen yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı bulunmazken, yangının oluştuğu alan ciddi oranda zarar gördü.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.