Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkorehber ve En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında gerçekleştirdiği eğitimlere Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 01:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy’de En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verildi

Çağımızın büyük problemlerinden olan uyuşturucu, ile mücadele etmek için düzenlediği eğitimler ve seminerler ile aralıksız olarak çalışmalarına devam eden Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkorehber ve En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini ekleyerek, Çiftlikköy’e gitti ve Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. Burada personellere yönelik eğitim gerçekleştiren ekipler; verdiği eğitimler ile katılımcılara, dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verirken aynı zamanda da farkındalık kazanılmasına olanak sağladı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri, sadece suçla mücadele etmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumu bilinçlendirme ve bilgi sahibi yapma çabasının bir yansıması olarak ön plana çıkıyor. Çiftlikköy'deki bu eğitimler, uyuşturucuyla mücadelede yerel toplulukların da aktif katılımını teşvik etmek adına önemli bir adımı temsil ediyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.