Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de camiler Ramazan’a hazır

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Çiftlikköy’ün altı mahallesindeki 11 camide ve yoğun olarak kullanılan köy camilerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda genel temizlik ve halı yıkama işlemleri yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2025 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2025 15:31
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Çiftlikköy’de camiler Ramazan’a hazır

İbadetlerini camilerde yerine getirecek vatandaşların hijyenik ve ferah bir ortamda bulunmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Önümüzdeki hafta başlayacak olan Ramazan ayı dolayısıyla tüm camilerimizde temizlik çalışmalarımızı yapıyoruz. İbadet alanlarının hijyen açısından steril olması özellikle camilerin daha da yoğun olduğu Ramazan ayı öncesinde önem taşıyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında cami halıları özel köpüksüz deterjanlarla yıkanıyor. Cami giriş ve çıkışları da haşerelere karşı ilaçlanarak steril hale getiriliyor.

Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Ramazan ayında yoğun olarak kullanılacak olan Çiftlikköy Merkez Camisi, Mehmet Akif Ersoy Camisi, Sahil Camisi, Hacı Mehmet Bakay Camisi, Hacı Kavaklı Camisi, Siteler Camisi, Uhut Camisi, Sultaniye Camisi, Alsakkar Camisi, 500 Evler İmam-ı Azam Camisi ve Kelebekçayırı Camisi'nin yanı sıra Kılıçköy, Laledere ve Gacık Köyü Camileri ile mücavir alanlarda bulunan camilerde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.