Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de bir evin terası alev aldı

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi, Siteler Mahallesi Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan bir binanın teras katında meydana gelen yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 16:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy'de bir evin terası alev aldı

Çiftlikköy, Siteler Mahallesi sakinleri, Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan bir binanın teras katında meydana gelen yangın sonrasında korku dolu anlar yaşadılar. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa zamanda 4 araç ve 10 personel ile intikal eden Çiftlikköy İtfaiyesi ekipleri, kısa zaman içerisinde başarılı bir çalışmayla yangını söndürdü ve olası tehlikelerin önüne geçti. Yangını söndürdükten sonra alanda soğutma çalışmaları gerçekleştiren ekipler boyutu büyümeden kontrol altına alınarak söndürülen yangının nedenini belirtmezken, yangında ölü veya yaralanan olmadı. Yangının meydana geldiği terasta maddi hasar oluştu.

Olay yerinde yaşanan bu yangın, hızlı müdahalenin önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Çiftlikköy halkı ve yetkililer, olası acil durumlara karşı tetikte olmanın ve itfaiye gibi kurtarma ekiplerine derhal haber vermenin önemini bir kez daha vurguladı.

Meydana gelen yangının söndürülmesi sonrasında, Çiftlikköy Siteler Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz bir paylaşımda bulundu ve ‘’Mahallemizde çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale eden Çiftlikköy itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.