Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesi'nden El Ele Çocuk Şenliği

Çiftlikköy Belediyesi, ‘’El Ele Çocuk Şenliği’’ adında harika bir etkinlikle çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 21:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Belediyesi'nden El Ele Çocuk Şenliği

Çiftlikköy Belediyesi, çocukların yüzlerini güldürecek önemli bir etkinlik düzenliyor. Her cumartesi farklı mahallelerde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, Çiftlikköylü çocukların çeşitli aktivitelerde bir araya gelmesine ve eğlenirken sosyalleşmelerine olanak tanıyacak.

Yapılan duyuruda şenlik bünyesinde; oyun parkurları, animasyon gösterileri, interaktif tiyatro, patlamış mısır, yüz boyama, çeşitli yarışmalar, oyunlar ve maskotların yer alacağı açıklandı ve El Ele Çocuk Şenliği etkinliğine tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

Çiftlikköy Belediyesi’nin, çocukları sevindirmek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği El Ele Çocuk Şenliği etkinliği ilk olarak 13 Temmuz Cumartesi günü saat:18:00’da Çiftlik Mahallesi’nde (Halı Saha yanı) gerçekleşecek olup devamında ise; 20 Temmuz - Mehmet Akif Ersoy Mahallesi (Zirvekent Karşısı), 27 Temmuz - Sultaniye Meydanı, 3 Ağustos - Sahil Mahallesi (Mokamp) ve son olarak 10 Ağustos - 500 Evler Mahallesi’nde (Meydan) hayata geçirilecek.

‘’Eğlenceye hazır mısınız çocuklar?’’

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’Eğlenceye hazır mısınız çocuklar? Harika bir etkinlikle karşınızdayız. Her Cumartesi farklı mahallelerde düzenlenecek olan Elele Çocuk Şenliği’ne davetlisiniz. Etkinlikte oyunlar, animasyonlar, tiyatro ve çok daha fazlası sizleri bekliyor’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.