Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Çiftlikköy Belediye Meclisi, 2024 yılının ilk toplantısını Meclis Başkanvekili Erdal Kalsın’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 15:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Çiftlikköy Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısı Meclis Başkanvekili Erdal Kalsın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış ve yoklama bölümünün ardından, bir önceki meclis kararları okunarak oylandı. Ardından, Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi gereği, Denetim Komisyonu’nun oluşturulması, Meclis Başkan ve üyelerine ödenecek huzur hakkının belirlenmesi ve yurt dışı çıkış izni konuları görüşüldü.

Toplantının devamında, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi gereği, maktu mesai konusu; Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi gereği, Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği konusu; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifi gereği, Çiftlikköy Belediye Spor Kulübü ve Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü’ne nakdi yardım konuları; Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi gereği, fiyat güncelleme talebi konusu; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi gereği, gelir tarifesi düzeltme konusu ve plan değişikliği konuları meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Toplantının son bölümünde, Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi gereği, tespit raporu ve vatandaş talepleri konuları; 2023 yılı aralık ayı Meclis Trafik Komisyon Raporu görüşüldü. Toplantı, alınan kararların hayırlı olması dileğiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.