Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar : “olası bir afete hazırız”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ‘Afete Hazır Bir Çiftlikköy’ sloganıyla Çiftlikköy ilçesinin her mahallesinde ikişer adet olmak üzere toplam 12 adet Afet Müdahale Konteynırı yerleştirileceğini duyurdu ve sözlerine devam etti “Mahallelerimizde oluşturulacak gönüllü kurtarma ekipleri, olası bir afette bu konteynırlardaki kurtarma malzemelerinden yararlanarak hafif kurtarma faaliyetlerinde etkin olacak“.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar : “olası bir afete hazırız”

Çiftlikköy Belediyesi’nin kaynak atölyesinde üretimi gerçekleştirilen, afet müdahale konteynırlarının içerisinde toplamda 28 kalemde 127 parça kurtarma malzemesi bulunacağını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Afete Hazır Bir Çiftlikköy sloganıyla ilçemizde bulunan tüm mahallelere Afet Müdahale Konteynırları yerleştirerek afet anında ilk müdahalenin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacağız.

Afet Müdahale Konteynırlarının üretimini Belediyemiz Kaynak Atölyesinde yaparak maliyeti dörtte bir oranında düşürdük. Mahallelerimizde oluşturulacak gönüllü ekipler, profesyonel kurtarma ekiplerinin müdahalesi öncesinde, onları beklemeden hafif kurtarma faaliyetlerini gerçekleştirebilecek. Amacımız, bu konteynırlardaki donanımla, hafif müdahale yapılabilecek şekilde gönüllülerimizi buluşturarak afet alanında müdahalenin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olacak. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye açıkladı.

Çiftlikköy Belediyesi'nin bünyesinde oluşturulmuş olan, Afet İşleri Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Çark’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennilerini ileten ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, belediyenin kendi tesislerinde üretimi gerçekleştirilen Afet Müdahale Konteynırlarını inceleyerek bilgi aldı.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.