Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? CHP Yalova Kurultay delegeleri Özgür Özel' i mi destekliyor?

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi 12.Olağan Kongresi gerçekleşti. Seçime tek listeyle gidildi ama seçim bittikten sonra en çok konuşulan Kurultay Delegeleri oldu. İşte Erdem Doğancı'nın kurultay delegeleri...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? CHP Yalova Kurultay delegeleri Özgür Özel' i mi destekliyor?

1 Ekim Pazar günü Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 12.Olağan Kongresi’nde tek liste ile gidilen İl Başkanlığı seçiminde Erdem Doğancı Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı seçildi. Erdem Doğancı il başkanı seçilir seçilmez çok büyük tepkilerle karşı karşıya geld.
Merakla beklenen CHP Yalova Kurultay delegeleri belli oldu: İl Başkanı Erdem Doğancı İsmail Erdem Doğancı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, ve Erdem Doğancı'nın en büyük destekçisi olan Savaş Kaşıkçı ve Mehmet Gürel oldu.

Tek listeyle örgütün karşısına çıkan Erdem Doğancı, kurultay delegelerini kendi belirlerdi ve CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalletin Kılıç'ı, Armutlu İlçe Başkanı Ali Çetinkaya'yı ve Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy'u yazmayarak örgütte büyük bir çatlak yaşattı.

Üç İlçe Başkanını Sildi Geçti

Çiçeği burnunda CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı kurultay delege listesinde Termal, Armutlu, Altınova İlçe Başkanına yer vermediği gibi Subaşı Belediye Başkanı'nı da listeye almadı. Erdem Doğancı'nın tercihi Çiftlikköy ve Çınarcık ilçe başkanları oldu.

Mehmet Gürel Kurultay Delegesi, Ekibi Yönetimlerde

Son genel seçimlerde CHP Yalova İl  Başkanlığı'ndan istifa edip CHP Yalova 
2.sıra milletvekilli adayı olan Gürel ilçe başkanlarından ve belediye başkanlarından üstün tutulup listeyi adeta delik deşik etti. Mehmet Gürel, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Reccep Tayyip Erdoğan karşısında seçimi kaybettikten sonra değişimcilerin lideri Ekrem İmamoğluyla görüşmeye gitmişti. Mehmet Gürel kurultay delegeliyle de yetinmeyip tüm yakın ekip arkadaşlarını İl Başkanı Erdem Doğancı'nın listesine aldırmayı başardı.

Erdem Doğancı'nın Göz Bebeği İlçesi Çiftlikköy

Daha önce Çiftlikköy İlçe yönetimlerinde görev alan Erdem Doğancı dava arkadaşı Savaş Kaşıkçı'ya ilçe seçiminde de açık detsek vermişti. Doğancı bu desteğini devam ettirdi ve 3 İlçe Başkanını kurultay delegesi yapmadığı listede Savaş Kaşıkçı'yı yazdı. Erdem Doğancı, aynı zamanda CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı'ya yakın eski Çiftlikköy yöneticilerden isimleri de il yönetimi listesine aldı.

Erdem Doğancı Hala Sessiz

İl Başkanı seçilen çiçeği burnunda  Erdem Doğancı kongrede yine rengini belli etmedi ve ne Kemal Kılıçdaroğlu'na ne de Özgür Özel'e açık destek verdi.

İlgili İçerikler
CHP Yalova'da İl Başkanı Seçildi mi? CHP Yalova'da İl Başkanı kim oldu CHP Yalova'da İl yönetiminde kimler var?
CHP Yalova'da İl Başkanı Seçildi mi? CHP Yalova'da İl Başkanı kim oldu CHP Yalova'da İl yönetiminde kimler var? Haber
CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim? CHP Yalova Kurultay delegeleri kim olacak? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor?
CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim? CHP Yalova Kurultay delegeleri kim olacak? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? Haber
CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da kongre ne zaman? CHP Yalova İl Kongresi'nde  il başkan adayları kim? CHP Yalova il başkanı  kim olacak?
CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da kongre ne zaman? CHP Yalova İl Kongresi'nde il başkan adayları kim? CHP Yalova il başkanı kim olacak? Haber
CHP  İstanbul İl Kongresi ne zaman? CHP İl Kongresi'nde kimler aday? CHP il kongresi öncesinde yaşananların perde arkası ne?
CHP İstanbul İl Kongresi ne zaman? CHP İl Kongresi'nde kimler aday? CHP il kongresi öncesinde yaşananların perde arkası ne? Haber
CHP Yalova'da Neler Oluyor? CHP Yalova Kongresi ne zaman? CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim? CHP Yalova'da Kurultay Delegeleri Kim olacak? Vefa Salman Kurultay delegesi olabilecek mi?
CHP Yalova'da Neler Oluyor? CHP Yalova Kongresi ne zaman? CHP Yalova İl Başkan Adayı Kim? CHP Yalova'da Kurultay Delegeleri Kim olacak? Vefa Salman Kurultay delegesi olabilecek mi? Haber
Yalova Eski Belediye Başkanı Vefa Salman’dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek açıklama: “Beni tezgaha getirdiler”
Yalova Eski Belediye Başkanı Vefa Salman’dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek açıklama: “Beni tezgaha getirdiler” Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.