Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova İl Genel Meclis Adayı Burçin Tangürek köylerdeki sıkıntıları yerinde inceledi

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Örgütü’nün, RDKM’de gerçekleştirmiş olduğu önseçimde Yalova İl Genel Meclis Adaylığı kesinleşen Harita Mühendisi Burçin Tangürek vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:44
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova İl Genel Meclis Adayı Burçin Tangürek köylerdeki sıkıntıları yerinde inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Meclis Adayı Harita Mühendisi Burçin Tangürek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde adaylığının kesinleşmesi ile beraber çalışmalara hızlı bir şekilde start verdi. Yalova’nın köylerinde yaşanmakta olan sıkıntılar hakkında bilgi sahibi olmak ve bu problemleri yerinde inceleyerek çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirmek adına, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Meclis Üyesi Sefer Keskin ile beraber, Yalova’nın Sugören ve Soğucak köylerini ziyaret eden Tangürek, burada Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak ve Soğucak Köyü Muhtarı Orhan Acar ile bir araya geldi. Köy muhtarları ile beraber köylerde yaşanan sıkıntılar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunan Tangürek, aynı zamanda da çözüm olabilecek çalışmalar hakkında muhtarlar ile fikir alışverişlerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinin ardından kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Meclis Adayı Harita Mühendisi Burçin Tangürek sözlerinde, ‘’Belediye meclis üyesi arkadaşım Sefer Keskin ile beraber, Soğucak muhtarımız Orhan Acar'ı ve Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak’ı ziyaret ettik. Soğucak ve Sugören köylerimizin sorunlarını dinledik, karşılıklı istişarelerde bulunduk ve köylerimizin geleceğini konuştuk. Muhtarlarımıza misafirperverlikleri adına teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.