Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı Mazbatasını aldı. CHP'li Erdem Doğancı mazbatayı almaya gittiğinde kimler yanındaydı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 12. Olağan Kongresi sonucunda CHP Yalova İl Başkanı seçilmiş olan Erdem Doğancı, partililer ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Yalova Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını aldı. Mazbata almaya gittiğinde il yöneticilerinin yanı sıra en büyük destekçileri Kurultay delegesi Mehmet Gürel Çiftlikköy ilçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel'de yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı Mazbatasını aldı. CHP'li Erdem Doğancı mazbatayı almaya gittiğinde kimler yanındaydı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 12. Olağan Kongresi sonucunda CHP Yalova İl Başkanı seçilmiş olan Erdem Doğancı, partililer ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Yalova Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını aldı ve basın açıklaması gerçekleştirdi.Burada bir açıklama yapan Erdem Doğancı, yerel seçim sonrasında Yalova’yı sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile buluşturacaklarını ifade etti.

“Yalova’yı sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız”

CHP belde ve ilçe kongreleri sonrasında il kongresi ile süreci tamamlamış ve tek liste ile gidilen CHP Yalova 12. Olağan Kongresinde Erdem Doğancı CHP Yalova İl Başkanı seçilmişti. Doğancı kongre sonrasında mazbatasını almak üzere Yalova Adliyesi’ne geldi. Kalabalık bir partili grubunun da eşlik ettiği Doğancı, Seçim Müdürlüğü’nde mazbatasını alarak resmen görevine başlamış oldu. Ardından Yalova Adliyesi önünde bir açıklama yapan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı yerel seçime yönelik de iddialı konuştu. Yerel seçim sonrasında Yalova’yı merkez, ilçe ve beldelerde sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade eden Doğancı, “Sizlerin de yakından takip ettiğiniz gibi kongre sürecimiz nihai karara bağlandı.

Mazbatamızı da almamızla birlikte CHP Yalova İl Başkanlığı görevimize başlamış bulunuyoruz. Mahalle delege seçimleri sonrasında, ilçe ve il seçimlerimizi gerçekleştirerek bu süreci tam bir demokrasi havasında tamamladık. Aynı zamanda partimizin tüm organları dahil Armutlu’dan Altınova’ya tüm üyelerimizin destekleriyle bugünlere gelebildiğimiz için tüm CHP örgütüne teşekkür ederim.
Bundan sonraki süreçte bizlere düşen görev önce partimizdeki küskünlerle barışmak daha sonrasında ise Yalova ile kucaklaşmaktır. Ve en nihayetinde tüm seçim bölgelerinde belediye başkanlıkları için halk tarafından kabul görmüş sosyal demokrat belediyeciliği kendisine yol belirlemiş adaylarımızla beraber yola çıkarak onların başkanlık koltuklarına oturmalarını sağlamak ve Yalova’nın tamamını sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz. Bu yolda bize destek olacak tüm üyelerimize, tüm hemşerilerimize, bizlere gönül vermiş tüm Yalovalılara bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçimlerin sonrasında Yalova’yı büyük bir zaferle kutlayacağımızı ve yine bu adliyenin önünde aldığımız belediyeleri şeref madalyası gibi taşıyacağımıza şimdiden söz veriyorum. “ diye belirtti.

İlgili İçerikler
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk CHP’ye fena yüklendi: “Belediyede icra olsa sevineceksiniz”
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk CHP’ye fena yüklendi: “Belediyede icra olsa sevineceksiniz” Haber
CHP'de istifa depremi! CHP Çiftikköy'de  meclis üyeliğinden kim istifa etti? CHP Çiftikköy'de çatlak mı var?
CHP'de istifa depremi! CHP Çiftikköy'de meclis üyeliğinden kim istifa etti? CHP Çiftikköy'de çatlak mı var? Haber
CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? Vefa Salman CHP Parti Meclisine'mi girecek? CHP Yalova Kurultay Delegeleri Özgür Özel'i mi destekliyor?
CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? Vefa Salman CHP Parti Meclisine'mi girecek? CHP Yalova Kurultay Delegeleri Özgür Özel'i mi destekliyor? Haber
CHP Yalova Örgütü'nde neler oluyor? CHP Yalova'da çatlak mı var? CHP Armutlu İlçe Bakanı İstifa mı  ediyor? CHP Yalova'da kurultay delegesi kavgası mı yaşandı?
CHP Yalova Örgütü'nde neler oluyor? CHP Yalova'da çatlak mı var? CHP Armutlu İlçe Bakanı İstifa mı ediyor? CHP Yalova'da kurultay delegesi kavgası mı yaşandı? Haber
CHP Yalova'da İl Başkanı Seçildi mi? CHP Yalova'da İl Başkanı kim oldu CHP Yalova'da İl yönetiminde kimler var?
CHP Yalova'da İl Başkanı Seçildi mi? CHP Yalova'da İl Başkanı kim oldu CHP Yalova'da İl yönetiminde kimler var? Haber
CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? CHP Yalova Kurultay delegeleri Özgür Özel' i mi destekliyor?
CHP Yalova Kurultay delegeleri kim oldu? CHP Yalova örgütü kimi destekliyor? CHP Yalova Kurultay delegeleri Özgür Özel' i mi destekliyor? Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.