Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova'da Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da aday belli mi? Yerel seçimlerde Yalova'da il başkanı kimi destekliyor?

Yerel seçimlere az günler kala siyaset arenasında hareketlilik başladı. Yalova'da partilerde bir sürü aday adayının ismi dolaşırken CHP'de bir çok kişinin ismi dolaşıyor. CHP Yalova'da Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da aday belli mi? Yerel seçimlerde Yalova'da il başkanı kimi destekliyor? İşte CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'nın açıklamaları...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova'da Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da aday belli mi?  Yerel seçimlerde Yalova'da il başkanı kimi destekliyor?

Yerel seçimlere az günler kala siyaset arenasında hareketlilik başladı. Yalova'da partilerde bir sürü aday adayının ismi dolaşırken CHP'de bir çok kişinin ismi dolaşıyor. 
 CHP Yalova'da Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? CHP Yalova'da aday belli mi?  Yerel seçimlerde Yalova'da il başkanı kimi destekliyor?  İşte CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'nın açıklamaları...
 

CHP’nin çiçeği burnundaki İl Başkanı Erdem Doğancı, adı CHP ile anılan Yalova’nın sevilen isimlerinden Kemal Baş’la ilgili adeta yeşil ışık yaktı. Doğancı, “Kendisine kapımız açıktır” dediYalova’nın sevilen isimlerinden ve Yalova Belediyesi eski İmar Müdürü Kemal Baş’ın adı son günlerde CHP ile anılmaya başlandı. Birçok kuliste Baş’ın CHP’den belediye başkan aday adayı olacağı konuşuluyor. Bu noktada en yetkili ağızdan Kemal Baş açıklaması geldi. Kemal Baş gibi sevilen bir ismin CHP ile anılmasından son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Doğancı, “Kendisi benim okul arkadaşımdır. Ortak samimi arkadaşlarımız var. Birçok ortamda da yan yana gelir sohbet ederiz. Neticede aynı kentin çocuklarıyız. Ancak aramızda henüz böyle bir siyasi görüşme gerçekleşmedi. Belki o da seçilmemizi ve görev almamızı beklemiştir. Ben de bu anlamda yapacağım tüm görüşmeleri kongre sonrasına ertelemiştim. Elbette kendisinin bu yerel seçimde aday olmak istemesi, adaylığının da partimizden gerçekleştirmek istemesi kamuoyunda geçen diğer tüm isimler gibi bizim açımızdan çok kıymetli. İş dünyasından ve kamuda hizmet etmiş birçok isim de yine partimizle anılıyor. Her birine kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

“Emaneti geri alacağız”

Yalova Belediyesi’nin şu anda bir emanet olduğunu ve ilk seçimde emaneti geri alacaklarını da ifade eden Doğancı, “Biz CHP olarak sadece Yalova Belediyesi için değil tüm seçim bölgelerinde iddialı ve halktan kabul görecek güçlü isimlerle yola çıkacağız. Bundan kamuoyunun hiçbir şüphesi olmasın. Elbette Yalova Belediyesi öncelik olacak. Çünkü 2 dönem üst üste aldığımız ve halkın seçtiği bir belediye başkanı ile halka hizmet ettiğimiz belediyeyi yeniden kazanmak istiyoruz. Biz Yalova Belediyesi’ni bir emanet olarak görüyor ve emaneti geri alacağımızı söylüyoruz. Çınarcık ilçesini de, Çiftlikköy’ü de, Altınova’yı da, Armutlu ve Termal’i de alacağız. Beldelerde de mevcutları koruyarak diğer belde belediyelerine de partimizin bayrağını çekeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.