Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova’da aday belirleme çalışması yaptı

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, CHP Genel Merkezine iletilmek üzere Yalova’da aday belirleme çalışmaları gerçekleştirdi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesinde CHP Yalova İl Teşkilatında partililerle görüşmeler yapan vekiller, kente dair nabız yoklayarak doğru adayın belirlenmesi konusunda bir rapor oluşturacaklar

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 16:49
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova’da aday belirleme çalışması yaptı

CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesi süreci hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan Yalova’ya gelerek partililerle görüşmeler yaptılar. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yalova’da iddialı olduklarını ve toplumun tamamından kabul görecek adayları belirlemek için örgütlerine destek olacaklarını söyledi. Doğancı, kadın ve genç adaylarının sayısının çok olması ve aday sayısının niteliği doğrultusunda memnuniyetlerini dile getirdi.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Yalova’nın gerçeklerini dış bir göz olarak görebilmek ve bunları tarafsızca not ederek genel merkeze rapor etmek için Yalova’da olduklarını belirtti. Yazgan, “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın bu seçimlerden başarı ile çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Özellikle merkezde 6 aday adayı toplamda ilçelerle beraber 28 aday adayı mevcut. Aday adaylarımızın hepsi ile tek tek görüştük. Birini birine değişmeyeceğim kalitede değerli ve gerçekten partimizden aday olmaya laik insanlar hepsi. Yalova’dan bütün belediyeleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyesi yapmak için elimizden geleni örgütümüz ile beraber yapacağız” diye konuştu.

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Yalova’da en iyi adayı tespit etmek amacıyla aday adaylarıyla yapılan görüşmelere dikkat çekti. Karaoba, “Burada amacımız ne en iyi adayı tespit etmek. Hepsi birbirinden kıymetli olabilir ama sandıkta acaba kimle seçimi kazanırız? 2019’daki başarımızı yükselterek çıtayı daha yukarıya çıkarmak istiyoruz. Yalova’da da bu işe çok yakın olduğumuzu biz gördük. Aday adaylarımız çok donanımlı, çok kaliteli kadın adaylarımız var. Bu güzel bir şey, bu enerjiyi her yerde görüyoruz. Kurultaydan sonra olan bu enerji değişikliğinin sahaya da yansıyacağına inanıyoruz. Geç kaldık diye eleştirenler olabilir. Geç kaldığımızı düşünmüyoruz. Bütün raporlar hazırlanacak Salı günü genel başkan bunları değerlendirecek. Muhtemelen çok hızlı bir şekilde kesinleşen adaylar bu ayın içerisinde açıklanacaktır. 20 Şubat’a kadar vaktimiz olsa bile saha çalışmaları olsun diye bu iş çok erkene alınacak. Geç kalınmış değil. O açıdan bu enerjiyle biz Yalova’yı da Türkiye’yi de alt üst ederiz ve muhtemelen de birçok yerde AK Parti’yi ya da mevcut belediye başkanlarının elinden belediyeleri alacak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikeceğiz. Demokratik bir ortamda bunu yapıyoruz. Benim adamım senin adamın diyerek değil, kimle seçim alacaksak bununla ilgili raporlarımızı mutlaka sunacağız” dedi.

Karaoba, ayrıca tüm Türkiye’nin değişimi istediğini belirterek, “Yalova’ya gelince ben Kadıköy, Termal’e gittim. Orada kahvehane, eczane gezdim, esnaflarla konuştum. Buradaki aday adaylarımızın sahadaki durumunu görmek, bunu rapor etmek çok önemli. Yalova değişim istiyor, bu kesin. Çiftlikköy ve diğer ilçelerimiz ve merkezde de hem STK’larla hem buranın kanaat önderleriyle görüştük. Hazırlayacağımız raporu merkeze sunacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.